Cele mai bârfitoare zodii. Atenție mare la cei născuți în zodia Pești

26.01.2021, 12:53
Cele mai bârfitoare zodii. Atenție mare la cei născuți în zodia Pești
Cele mai bârfitoare zodii. Atenție mare la cei născuți în zodia Pești

Specialiștii în astrologie susțin că unele zodii sunt mai bârfitoare ca altele.

Există zodii cărora le place la nebunie să bârfească și să plimbe vorba de la unii la alții. Iată care sunt cele mai bârfitoare zodii, conform specialiștilor în astrologie.

Gemenii sunt în topul celor mai bârfitoare zodii. Sunt persoane extrem de sociabile, însă le place să fie la curent cu tot ce mișcă în jurul lor și simt nevoia acută de a comenta cu alții tot ceea ce află despre o persoană din anturajul comun.

Nativii din Fecioară nu știu să țină un secret și duc imediat vorba mai departe

Și nativilor din zodia Scorpion le place să afle cele mai noi bârfe, însă în primul rând pentru interesul propriu. Ei vor să știe tot ce se comentează despre alte persoane pentru a ști cum să se comporte cu acestea, dar și cum și de cine să se ferească în viitor. Scorpionii sunt foarte suspicioși și consideră că a afla tot felul de bârfe despre ceilalți poate fi o strategie excelentă atunci când ei vor fi puși în situația de a riposta.

Cine ar crede că nativii din zodia Fecioarei, care sunt extrem de preocupați de munca lor, ar avea timp că se ocupe de bârfe? Dar este adevărat, pentru că nativilor din această zodie le place să știe tot ce mișcă în jurul lor, astfel că îi trag de limbă pe cei din jur pentru a fi la curent cu absolut tot. Fecioarele nu sunt deloc discrete, astfel că nu pot păstra pentru ei informațiile pe care le află, dezvăluind rapid și altora ceea ce au aflat.

Despre persoanele născute sub semnul zodiei Pești se spune că sunt regii bârfelor. Pe lângă faptul că le place să se amestece în viețile altora, adoră să înflorească lucrurile cu tot felul de amănunte neadevărate, create de imaginația lor extrem de bogată. Dacă o bârfă ajunge la urechile nativilor din acest semn zodiacal, aceștia o vor recrea după bunul lor plac înainte de a o spune altcuiva.

citește și...