Oana Lis, despre cea mai tare bârfă despre ea. Era la un service auto și a auzit ce lucruri indecente se spuneau

01.08.2020, 13:17
Oana Lis, despre cea mai tare bârfă despre ea. Era la un service auto și a auzit ce lucruri indecente se spuneau
Oana Lis, despre cea mai tare bârfă despre ea. Era la un service auto și a auzit ce lucruri indecente se spuneau

Oana Lis le-a mărturisit ce lucruri indecente a auzit despre ea la un moment dat, în timp ce se afla la un service auto.

Partenera de viață a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a fost zilele trecute la o cafenea în Dorobanți. oana Lis a povestit ce s-a întâmplat și cum și-a dat seama că era bârfită de două femei aflate în același loc.

”Eram… la o cafenea din Dorobanți și la o masă de langă mine era o tipă care s-a uitat atent la mine (o știu din vedere din niște cercuri). Apoi am simțit cum mă bârfește cu prietena ei. Eee, da, oricum știu că sunt o persoană care orice ar fi, iese în evidență… prin felul în care râd,în care mănânc,în care arăt, cum mă îmbrac (mă poți vedea dimineața la o cafea într o rochie de la vreun Revelion – pentru că pentru mine fiecare zi e o sărbătoare, indiferent de zi )…și le vedeam cum se uită fix la mine”, a spus blonda.

Ea a explicat și cum s-a simțit ori de câte ori a avut ocazia să se intersecteze cu persoane din înalta societate.

”Ea fiind d-asta de familie bună. Adică care s-a născut în Primăverii, a avut spate în familie și nu a știut ce înseamnă să nu ai strictul necesar uneori ca și copil sau să nu ai iubire și susținere din partea familiei. Nu, ei i-au plătit master în Anglia, a avut haine mișto, parfumuri, genți, ce pune pe masă dar nu parizer, ci ceva bun, scump, poate vegan!

Și prin prisma vieții, am avut acces la un moment dat în lumea asta și au trebuit să mă accepte sau măcar să se prefacă!… Oricum nici nu am prea multe de discutat cu genul ăsta de persoane care au fost privilegiate de viață nu că ar fi oameni răi.. .că nu cred asta, ci doar pentru că nu au capacitatea necesară să mă conțină… iar pe mine mă plictisesc oricum discuțiile doar despre ce și-a mai cumpărat vecina! Și mă gândeam că eu în cercurile astea… când mă nimeresc… apar mai mult că să-i sfidez prin felul meu de a fi, pentru că nu mi-l schimb în funcție de persoană care este lângă mine! Și de cele mai multe ori m-am simțit ca Di Caprio când intră în Titanic…în costumul lui nou… în camera plină de bogătasi!!!…???”, a povestit Oana Lis în mediul online.

Cum a reacționat la bârfa pe care a auzit-o despre ea

Ulterior, Oana Lis le-a povestit prietenilor virtuali și despre cea mai tare bârfă pe care a auzit-o despre ea.

”După ce v-am scris, mă gândeam care e cea mai tare bârfuliță pe care am auzit de mine, cu urechile mele și v-o povestesc, să nu mă amuz singură!!! Eram acum câțiva ani la un atelier auto să-mi iau mașina de la reparat și fiind amică cu directorul tehnic, mi-a zis să urc la el în birou să-mi dea factura și niște acte.

Dar, pentru că era un câine mare la intrare, eu n-am mai urcat pe scări după el, l-am așteptat după ușă! Nici nu plec bine… că cei din birou (erau 2 femei și un bărbat) încep să chicotească că eu am urcat în birou la Adrian să-i fac un o… și că fac asta că să-mi facă Adrian reducere la factură!!!???Ce credeți că am făcut, ce le-am zis după ce am ieșit după ușă!?…”, a scris soția lui Viorel Lis pe contul său de socializare.

Ea a explicat cum a reacționat.

”Păi i-am anunțat imediat că eram lângă ei și am auzit tot și că n-am mai urcat sus…, dar că mă bucur că am aflat cum stau treburile în firma asta!!!… Nu pot să vă redau fețele lor din acel moment ?”, a încheiat Oana Lis.

 

citește și...