FOTO. Cel mai vizionat videoclip din lume. Cine este artista care a înnebunit internauții de perețelele de socializare cu mișcări senzuale

22.04.2022, 12:14

După ce a devenit cea mai ascultată melodie din lume, hitul „Envolver”, al cântăreței din Brazilia, Anitta, este și cel mai vizionat clip video de pe YouTube, cu peste 140 de milioane de vizualizări, a informat platforma marți.

La cinci luni de la premieră, videoclipul muzical a devenit cel mai vizionat de pe platformă.

Recordul a fost atins joia trecută, în ajunul prezentării istorice a reginei pop brazilian la emblematicul festival Coachella, care a revenit în 2022 după doi ani de pauză , pentru livra o versiune muzicală care a luat cu asalt internetul, a explicat YouTube într-un comunicat.

Numărul de vizualizări continuă să crească

„În ajunul spectacolului ei mult așteptat la Coachella, Anitta a cucerit lumea. Sunt peste 140 de milioane de vizualizări ale videoclipului, un adevărat un fenomen care a cuprins întreaga lume”, a evidențiat managerul asociațiilor muzicale pentru YouTube Music pentru America Latină, Walter Venício.

Rețeaua de socializare a adăugat că videoclipul „continuă să crească pe platformă de mai bine de șapte săptămâni”.

Anitta, în fruntea listei celor mai ascultate melodii pe Spotify

Cântăreața a bucurat încă o dată publicul masiv al festivalului din California cu o interpretare explozivă a melodiei „Envolver” în prezentarea sa de vinerea trecută, care a fost și ea un succes atunci când a fost transmisă în direct pe tot globul.

Potrivit YouTube, Anitta a ajuns pe prima poziție după ce videoclipul a fost vizionat de 17,7 milioane de ori între 8 și 14 aprilie, depășind grupul K-pop Bigbang, britanicul Harry Styles și indianul Yazin Nizar.

Brazilianca în vârstă de 29 de ani ajunsese recent în fruntea listei celor mai ascultate melodii pe Spotify din întreaga lume, tot cu „Envolver”, o compoziție a genului urban latin pe care a înregistrat-o în spaniolă și are deja peste 6.4 milioane de vizualizări pe platforma muzicală.

Cine este Anitta

Larissa de Macedo Machado, cunoscută popular ca Anitta, s-a născut pe 30 martie 1993, la Rio de Janeiro, Brazilia. Anitta este o cântăreață, compozitoare, dansatoare și actriță.

Ascensiunea ei la faimă a fost după ce și-a lansat single-ul din 2013, Show das Poderosas. De-a lungul carierei, ea a câștigat cinci premii MTV Europe Music Awards pentru cel mai bun artist brazilian.

Care este averea netă a Anittei

Cântăreața braziliană are o avere netă estimată la aproximativ 50 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth.

citește și...