Cel mai urât cadou pe care l-a primit Iulia Albu de Crăciun. ”Drept dovadă, nici azi nu port”

28.12.2020, 13:20
Cel mai urât cadou pe care l-a primit Iulia Albu de Crăciun. ”Drept dovadă, nici azi nu port”
Cel mai urât cadou pe care l-a primit Iulia Albu de Crăciun. ”Drept dovadă, nici azi nu port”

Fashion-editorul Iulia Albu a dezvăluit care a fost darul de Crăciun pe care l-a primit la un moment dat și i-a plăcut cel mai puțin.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentruy protv.ro, Iulia Albu a dezvăluit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de Crăciun, de-a lungul anilor. A fost vorba despre un cățeluș din pluș. “Era umplut cu paie sau cu orez şi era cea mai dragă jucărie. La un moment dat l-am pierdut şi atât de mult am regretat încât, ca adult, mi-am cumpărat un iepuraş care cumva îmi amintea de el”, a mărturisit vedeta.

Despre cadoul pe care l-a primit de Crăciun și care i-a plăcut cel mai puțin, Iulia Albu a detaliat: “Am primit două perechi de pijamale şi am fost foarte supărată, nu mi-au plăcut deloc. Părinţii mi-au spus că a fost un moment care m-a marcat. Drept dovadă, nici azi nu port pijamale când dorm, hahaha. Ce port? Asta nu pot să spun”.

Iulia Albu își punea beteală în cap de Crăciun

De asemenea, Iulia Albu a mai povestit că atunci când era mică își punea beteală în cap de Crăciun.

“Am fost trendsetter de mică, cine îşi mai punea beteala în cap pentru Moş Crăciun, dacă nu eu? Eram urâţică-măr, dar gătită-prună. Asta se întâmpla la serbare, că în rest, până la 9 ani, eram un băieţel, mă îmbrăcam foarte sport şi purtam părul tuns scurt. Tata şi-a dorit un băiat şi, până la o anumită vârstă, asta am fost. Când m-am prins eu însă cum vreau să fiu, s-a produs un salt către creatorii francezi, haha!”, a afirmat ea.

Iulia Albu, alături de tatăl său

Ca adult, cele mai frumoase petreceri de Crăciun Iulia Albu le-a făcut alături de fiica ei, Mikaela, dar şi cu iubitul ei actual. “Îmi place să recreez magia pentru fiica mea. Mai în glumă, mai în serios, îi mai zic că eu îl consiliez pe Moşu’ cum să se îmbrace. Iar cu iubitul meu, alături de care sunt de trei ani, am petrecut cele mai frumoase sărbători la Londra. Ce s-a întâmplat acolo însă, de a fost aşa frumos, rămâne între mine şi iubitul meu”, a afirmat ea.

citește și...