Cel mai mare vis al lui Nick Casciaro, câștigătorul ”X Factor”. ”Mi-am dorit să fiu ca el”

17.02.2022, 15:05
Cel mai mare vis al lui Nick Casciaro, câștigătorul ”X Factor”. ”Mi-am dorit să fiu ca el”
Cel mai mare vis al lui Nick Casciaro, câștigătorul ”X Factor”. ”Mi-am dorit să fiu ca el”

Italianul Nick Casciaro, cel care a câștigat cel mai recent sezon al concursulu de talente ”X Factor”, de la postul de televiziune Antena 1, a dezvăluit care este cel mai mare vis al său. Artistul a mărturisit ce carieră și-ar fi dorit să aibă dacă nu urma drumul muzicii. ”Mi-am dorit să fiu ca el”, a declarat Nick Casciaro.

Nick Cascaro a devenit cunoscut în România după ce a câștigat sezonul 10 al concursului ”X Factor”, de la Antena 1, unde a impresionat pe toată lumea cu vocea sa. Nick Casciaro a făcut parte din echipa antrenată de binecunoscuta cântăreață Loredana Groza, cu care are o relație foarte apropiată.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru catine.ro, Nck Casciaro a făcut dezvăluiri din viața sa.

Cel mai mare vis al lui Nick Casciaro, câștigătorul ”X Factor”. ”Cel mai mare vis al meu a fost mereu să fiu jucător profesionist”

”Cel mai mare vis al meu a fost mereu să fiu jucător profesionist. Nu știu, atlet, fotbalist, ceva de genul ăsta. Tatăl meu a făcut hochei de performanță și mi-am dorit, la un moment dat, să fiu ca el. Foarte puternic, forțos, cu un corp puternic, sănătos”, a declarat Nick Casciaro.

Despre cea mai mare teamă a sa, Nick Casciaro a spus: ”Cea mai mare frică a mea este să pierd o persoană de care îmi pasă, atunci când sunt departe de casă. Călătoresc destul de mult. Și uneori stau și mă întreb care este cel mai rău lucru care mi se poate întâmpla. Și acesta ar fi cel mai rău. Și este și cea mai mare frică a mea”.


În afară de muzică, Nick Casciaro are și alte talente: ”Îmi place să desenez, de fapt. Pot să desenez. Și…Ce altceva? Nu știu. Sunt un bun windsurfer, poate. Dar nu știu dacă e vreun talent. Dar pot să fluier. Și pot face asta, uite. Asta tot un talent e. Și pot să-mi fac ochii să vibreze. Da, camera ar putea să vadă mai bine, dar am acest dar”.

citește și...