Nick Casciaro este câștigătorul „X Factor” 2021. Cine este italianul care a câștigat premiul de 50.000 de euro

24.12.2021, 11:16

Sezonul 10 al emisiunii ”X Factor” a ajuns la final. Nick Casciaro este câștigătorul „X Factor” 2021. Concurentul Loredanei Groza a câștigat premiul de 50.000 de euro. Momentul solo al lui Nick Casciaro, din Finala X Factor 2021 a fost unul emoționant, iar Loredana a izbucnit în plâns.

Ediția din 23 decembrie 2021 a fost una plină de momente spectaculoase și interpretări excepționale Marele câștigător al ediției cu numărul zece și al premiului de 50,000 de euro a fost desemnat italianul Nick Casciaro, reprezentantul echipei Loredanei.

În finala show-ului, au mai luptat pentru marele premiu și titlul ”X Factor 2021” și Jomajii (grupul format de Delia Matache), Andrei Duțu ( concurentul lui Ștefan Bănică Jr.) și Bryana Holingher (mezina concursului, tânăra susținută de Florin Ristei).

Loredana Groza, emoționată de momentul italianului

Nick Casciaro  a urcat de trei ori pe scenă, o dată însoțit fiind de Dinu Iancu Sălăjanu și fostul său coleg Andrei Calancea. Italianul a apoi un moment romantic alături de Loredana Groza, iar apoi a avut o interpresare solo. Momentul solo al lui Nick Casciaro, din Finala X Factor 2021 a fost unul emoționant, iar Loredana a izbucnit în plâns. Acompaniat de corul Acapella și de trupa The Colors, Nick Casciaro a creat un moment de neuitat pe scenă Finalei X Factor 2021.

Publicul telespectator l-a votat în număr mare, iar la final, Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii emisiunii, l-au desemnat marele câștigător ”X Factor 2021”.

Cine este Nick Casciaro

Nick Casciaro locuiește în Italia și a venit în România să participe la  acest concurs. El a declarat că nu se aștepta să câștige, dar a luptat pentru a ajunge la inimile telespectatorilor.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Nick Casciaro este pasionat de sport. Tânărul practică de mic fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role, surfing, iar visul lui este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, pe plajele însorite din California.

Nick Casciaro a vorbit despre trecutul său. Italianul a avut un accident de mașină, a fost spitalizat o lună și nu a mai putut cânta la pian o lungă perioadă. Totuși, Nick a renăscut. „Pentru el a fost o lovitură”, a spus Loredana.

Când s-a înscris la X Factor, singura piesă în română pe care o cunoștea era „Dragostea din tei”. Însă, nu a reprezentat o piedică pentru el.

Italianul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Maria Sacchi. Aceasta a postat în mod constant mesaje de susținere pentru partenerul ei. Italianul i-a promis că o va cere în căsătorie, în cazul în care va câștiga X Factor.

citește și...