Cel mai mare regret al lui Alin Oprea. Artistul a spus lucrurilor pe nume!

12.09.2020, 14:10
Cel mai mare regret al lui Alin Oprea. Artistul a spus lucrurilor pe nume!
Cel mai mare regret al lui Alin Oprea. Artistul a spus lucrurilor pe nume!

Alin Oprea, solistul de la Talisman, a explicat care este cel mai mare regret al său în scandalul de divorț în care este implicat cu cea care i-a fost parteneră de viață, Larisa.

Alin Oprea a afirmat, la emisiunea ”XTra Night Show”, de la Antena „1, că regretul său cel mai mare este că cei doi copii pe care îi are cu Larisa, Melissa și Adrian, au fost implicați în acest scandal.

”Nu regret nimic din ce s-a întâmplat în familia mea. Regret acum finalul, pentru că ea a introdus copiii într-un război în care ei nu trebuiau să fie. În rest, puteam să avem o despărțire civilizată și discretă și să ne înțelegem chiar și la partea financiară”, a declarat cântărețul, potrivit spynews.ro.

”Într-o familie ești ca în echipa de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar. Eu chiar eram fericit atunci, la începutul relației. Nimic nu ar fi putut distruge ce avem noi, în afară de trădare, peste care nu se poate trece. Dar drumurile noastre s-au oprit, doar că eu mi-am dat seama prea târziu”, a adăugat artistul.

Larisa știa de noua relația a lui Alin de peste un an

Alin Oprea a explicat că fosta sa parteneră de viață, Larisa, știa de mai bine de un an despre noua lui relație, însă afirmă că aceasta și-a dorit să facă tam-tam ca să-i îndepărteze pe copiii lșor de el.

„Știa foarte bine că fac acest lucru. Știa foarte bine și cu cine fac. Nu de acum din luna iunie-iulie, ci de un an întreg”, a afirmat muzicianul.

„A hotărât să facă un circ ieftin, din punctul meu de vedere, astfel încât să distanțeze copiii de mine, să-i manipuleze prin tot felul de tertipuri pentru a se îndepărta de tatăl lor. De ce atunci când ea a greșit nu a renegat-o nimeni și chiar am păstrat cu toții discreția și de ce acum, când am făcut și eu un pas înspre fericirea mea a fost cea mai mare tragedie?”, a completat solistul.

 

citește și...