Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de soția sa. ”A căzut cerul pe mine”

09.09.2020, 09:13
Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de soția sa. ”A căzut cerul pe mine”
Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de soția sa. ”A căzut cerul pe mine”

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a continuat seria dezvăluirilor despre fosta sa parteneră de viață, Larisa. Acesta a dezvăluit cum a aflat că a fost înșelat.

Alin Oprea a fost prezent în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a explicat că a aflat că este înșelat de soția sa, Larisa, din niște înregistrări făcute de DIICOT.

”În prima secundă când am aflat cert niste lucruri, le-am aflat buluc, toate informaţiile odată. Erau nişte ascultări şi nişte monitorizări făcute de instituţii publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut şi le-am citit”, a declarat cântărețul, citat de spynews.ro.

El a mărturisit și cum a ajuns în posesia respectivelor înregistrări:

”Având legatură cu o firmă de organizat spectacole şi cu diverse personalităţi, am fost şi noi monitorizaţi în perioada respectiva (2010 – 2015). În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost chemat, dacă vreau să ascult. Ambele telefoane, şi al meu, şi al ei, erau pe firmă. Si atunci, ei monitorizau toţi utilizatorii acestor telefoane ale firmei”.

Artistul a avut parte de un șoc după ce a ascultat înregistrările. Acesta a mărturisit că s-a simțit foarte rău și a ajuns chiar și la spital.

”Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine, era să leşin, mi s-a făcut rău. Am stat cât am stat, apoi am mers la spital, să văd ce e cu mine, aveam o cădere de calciu, tremuram, îmi era rău. Am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit şi am tăcut, o perioadă, nici nu puteam să vorbesc”, a mai spus Alin Oprea.

Mesaj emoționant despre copiii săi

La aceeași emisiune, Alin Oprea le-a transmis o scrisoare celor doi copii ai săi, Melissa și Adrian, pe care îi are din mariajul cu Larisa.


”Dragii mei copii,
Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc…

… Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile. Sunteți sângele, sufletul și viața mea”, a spus artistul, conform spynews.ro.

Ce le-a transmis fanilor săi

Pe contul său de socializare, Alin Oprea a trasnmis un mesaj fanilor săi, cărora le mulțuimește pentru susținerea pe care i-au acordat-o chiar și în această perioadă dificilă din viața sa.

”Vă salut dragii mei!  V-am simțit aproape în fiecare clipă din viața și cariera mea. Ați fost lângă mine în momentele de glorie, dar și în momentele de cădere. Acum când trec prin cel mai dificil moment din viața mea, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru faptul că mă susțineți, că îmi sunteți alături și că vă pasă. Vă sunt profund recunoscător pentru aceasta. Vă iubesc și vă respect. ? Al vostru prieten pe viață Alin Oprea”, a scis Alin Oprea în mediul online.

citește și...