Cel mai înalt om din lume zboară în Florida după ce nu a reușit să găsească o poveste de dragoste în Rusia

08.11.2022, 19:52

Cel mai înalt om în viață din lume, Sultan Kosen, în vârstă de 39 de ani, care măsoară 1,80 metri, a zburat din Turcia în Rusia în căutarea unei soții dispuse să-i dea un fiu și o fiică. “O femeie rusă îndrăgostită își va adora bărbatul pentru totdeauna. Am auzit că rusoaicelor le plac bărbații sexy și politicoși. Ar trebui să fie ușor!”

Cel mai înalt bărbat din lume a zburat în Florida după ce nu a reușit să găsească dragostea în Rusia.

Sultan Kosen, un uriaș de 39 de ani, a zburat din Turcia în Rusia în căutarea unei soții dispuse să-i dea un fiu și o fiică, transmite dailystar.co.uk.

Cel mai înalt om a vizitat 127 din cele 195 de țări

Fermierul turc de 1,80 m, de origine etnică kurdă, făcuse pași uriași în promovarea țării sale natale în calitate de ambasador, în numele turismului.

De când și-a asumat rolul de a promova țara, deținătorul recordului Guinness World Record pentru cel mai înalt om în viață a vizitat 127 din cele 195 de țări din lume.

“Am auzit că rusoaicelor le plac bărbații sexy și politicoși”

Kosen a declarat anterior într-un interviu că își dorește o mireasă rusă care să-i dea un fiu și o fiică.

“Ar trebui să fie ușor. Pot să mă descurc bine și nu am nevoie de bani”, a spus el “Aș vrea să îmi iau soția înapoi în Turcia. Locuiesc într-un loc istoric, în sud-est, dar destul de departe de mare. Am auzit că rusoaicelor le plac bărbații sexy și politicoși. Ar trebui să fie ușor!”

El a adăugat: “O femeie rusă îndrăgostită își va adora bărbatul pentru totdeauna”.

Kosen fusese căsătorit anterior, în 2013, cu o femeie siriană de 1,70 m înălțime, Merve Dibo, care era cu 10 ani mai tânără decât el.

Într-un interviu, Kosen vorbise anterior despre faptul că cea mai mare problemă a sa cu soția sa era comunicarea, deoarece el vorbește turcă, în timp ce fosta sa soție vorbea doar arabă.

În ciuda problemei de comunicare, căsnicia a durat mai mulți ani, până când cuplul a luat-o pe drumuri separate.

Singur din nou, Kosen s-a urcat în avion și a călătorit la Moscova în căutarea unei noi mirese la începutul lunii decembrie, după ce a auzit că femeile din Rusia posedă “o frumusețe incredibilă și un suflet iubitor”.

Cu toate acestea, în urma căutării nereușite a unei mirese, el a declarat că următoarea sa vizită va fi în SUA, unde va participa la un festival în Florida, fără a menționa că va căuta dragostea.

Născut în orașul Mardin din sud-estul Turciei, Kosen a avut o tumoare care i-a afectat glanda pituitară, ceea ce l-a făcut să sufere de gigantism și acromegalie – o afecțiune în care glanda pituitară produce prea mulți hormoni de creștere.

Deși Kosen a declarat că, în cele din urmă, s-a obișnuit cu înălțimea sa, recunoaște că, uneori, aceasta i-a provocat dificultăți și disconfort.

Succesul său ca ambasador l-a ajutat, de asemenea, să câștige bani pentru a-și adapta casa din satul Dede din districtul Derik din Mardin pentru a se potrivi dimensiunilor sale mari, iar lui îi place să cultive flori în grădină.

citește și...