Cel mai greu moment din viața lui Dan Capatos. ”Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă”

29.04.2021, 13:56
Cel mai greu moment din viața lui Dan Capatos. ”Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă”
Cel mai greu moment din viața lui Dan Capatos. ”Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă”

Dan Capatos a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, când a avut probleme de sănătate.

Dan Capatos este moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena  Stars. În plan personal, Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica, împreună cu care are un băiat, Andrei. În cadrul unui interviu la postul de televiziune Antena Stars, Dan Capatos a vorbitt despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa. Acesta a suferit un atac cerebral în urmă cu câțiva ani.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a povestit prezentatorul TV, relatează spynews.ro.

Dan Capatos: ”Când am început să vorbesc mi-am dat seama că nu-mi mai simțeam toată partea stângă și atunci am intrat în panică”

„Când am aterizat în aeroportul extrem de mic aveam un post de ăsta de Cruce Roșie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem și eu. Ăsta e tratamentul de urgență până vine personalul de specialitate să-ți acorde un tratament mai de Doamne Ajută. Îmi trecuse, era ok, și când am plecat cu mașina să facem drumul acela de două ore. Stăteam așa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion și zic „băi, unde mi-o fi telefonul?”, când mă uit, telefonul era în mână și mi-am dat seama că nu mai simțeam telefonul. Când am început să vorbesc mi-am dat seama că nu-mi mai simțeam toată partea stângă și atunci am intrat în panică. Atunci am intrat în panică”, a detaliat Dan Capatos.

Acesta a explicat că a ajuns la spital, însă cel care l-a ajutat prin telefon a fost doctorul Băjenaru, la care ulterior a făcut investigații.

„Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400… Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis „hai să mergem”. L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate. Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să parăm cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva”, a mai declarat Dan capatos.

citește și...