Cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-a primit Loredana Groza. ”Mi-am dorit-o foarte tare”

02.01.2021, 15:39
Cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-a primit Loredana Groza. ”Mi-am dorit-o foarte tare”

Loredana Groza a povestit despre sărbătorile de iarnă din copilăria sa și a dezvăluit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

Cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-a primit Loredana Groza în copilărie a fost o păpușă pe care o văzuse în vitrina unui magazin. “Cel mai frumos, trebuie să recunosc, a fost o păpușă pe care mi-am dorit-o foarte tare. Eram într-a patra cred și încă îmi mai doream păpuși mai ales păpuși din alea foarte mari. Era în vitrină, blondă, cu ochi albaștri, cumva era un fel de alter ego al meu”, a spus artista, potrivit a1.ro. “Când am văzut că am primit acea păpușă am zis ”Doamne, există Moșu!””, a adăugat ea.

Binecunoscuta artistă și-a amintit și cum mergea la colindat pe vremea copilăriei. “Crăciunurile copilăriei mele au fost fascinante pentru că sunt ca niște amintiri de poveste. Cele mai frumoase erau cele petrecute la bunici pentru că era zăpadă, pentru că eram cu colindatul cu toți verișorii, cu fratele meu, cu prietenii de acolo, de la țară. Țin minte că ne degerau piciorușele și năsucurile și nu ne lăsam până nu străbăteam satul de la un capăt la altul. Și chiar dacă primeam doar covrigi sau nuci sau mere sau câțiva bănuți, pentru noi nu câștigul conta, ci faptul că puteam să facem acest ritual în fiecare an și să ne bucurăm și să bucurăm atâția oameni”, a povestit vedeta. “Țin minte că am fost, acum, de curând la țară, la rudele care mi-au mai rămas acolo, bunicii mei s-au prăpădit, dar mătușa mea, unchii mei sunt acolo și niște vecine îmi spuneau: ”Băi, Lori, tu când erai mititică veneai aici și ne făceai colinde, cântai cel mai tare dintre toți”. Și-aduceau aminte și acum de cum i-am colindat”, a mai mărturisit aceasta.

Loredana Groza este căsătorită de 22 de ani

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat recent revistei Viva.

Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...