Cel mai emoționant mesaj al Andreei Bănică. ”Mi-a fost greu să mă pun în postura de mamă de băiat”

21.07.2020, 12:57
Cel mai emoționant mesaj al Andreei Bănică. ”Mi-a fost greu să mă pun în postura de mamă de băiat”
Cel mai emoționant mesaj al Andreei Bănică. ”Mi-a fost greu să mă pun în postura de mamă de băiat”

Cântăreața Andreea Bănică a explicat ce înseamnă pentru ea să fie mamă de băiat. Artista este mama unui băiețel care se numește Noah.

Andreea Bănică este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta.

Cântăreașa a mărturisit, într-un mesaj emoționant pe care l-a publicat în mediul online, ce înseamnă pentru ea să fie mamă de băiat.

”Băiatul mamei ? Mi-a fost greu să mă pun în postura de mamă de băiat și să am responsabilitatea de a forma un bărbat. Un bărbat care să știe când să fie tare, dar și când să fie sensibil, să trateze femeile cu respect și afecțiune, să aducă o floare. În lumea lui totul e simplu acum, aleargă și se joacă, dar în fiecare zi încercăm să îl formăm, să îl educăm frumos, pentru că orice gest al nostru, orice vede la noi e important pentru subconștientul lui.

Mă bucur că are și în tatăl lui un exemplu pozitiv, de la care să învețe tot ce trebuie, tot ce e mai frumos. Așa că, fetelor, aveți grijă pe cine lăsați în inimă voastră și cum vă vedeți viața cu acea persoană, pentru că e persoana alături de care veți modela și alte vieți. Copiii voștri merită cel mai bun model ?”, a spus vedeta.

23 de ani de relație și 12 ani de mariaj

În data de 21 iunie, Andreea Bănică a aniversat 12 ani de mariaj cu Lucian Mitrea, ocazie cu care a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”Anul acesta împlinim 23 de ani de relație și, astăzi, 12 de la nuntă. ❤️Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?

După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

citește și...