Cel mai dureros moment din viața lui Smiley. ”Am avut un șoc”

16.06.2020, 11:47
Cel mai dureros moment din viața lui Smiley. ”Am avut un șoc”
Cel mai dureros moment din viața lui Smiley. ”Am avut un șoc”

Smiley și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa.

Cântărețul Smiley a dezvăluit că unul dintre cele mai grele momente din viața sa a fost cel în care mama sa i-a spus că tatăl său nu se simțea prea bine.

”Dacă stau să mă gândesc, niciodată n-a fost numai bine sau numai greu, când stăteam prost cu banii, stăteam bine cu distracția și cu prietenii, când stăteam bine cu proiectele, stăteam prost cu timpul, când îmi era bine cu dragostea, ceva nu se lega cum voiam cu profesia și tot așa, că așa e în viață. Fiecare lucru rău vine cu câte o rază de soare acolo, cât să nu pierzi de tot speranța.

Îmi amintesc de o zi în care mama mi-a spus că tata nu s-a simțit prea bine… Am avut un șoc, atunci am conștientizat cât de mult îi iubesc și cât mă doare numai gândul că ar putea păți ceva. Am și compus o piesă atunci, plângând în hohote, în câteva ore. A fost o veste proastă, dar cu o lecție valoroasă la pachet”, a declarat artistul pentru revista Viva.

”Eu sunt un optimist convins”

Smiley a mai spus, în interviul menționat, că este o persoană optimistă.

”Eu sunt un optimist convins, mereu am fost, îmi place să iau lucrurile și să le așez într-o formă constructivă, în care să îmi rezulte o soluție și un drum înainte. Eu cred că omenirea era într-un stadiu cam haotic din anumite puncte de vedere și cred că avea nevoie de o trezire la realitate, de o conștientizare a lucrurilor esențiale. Este o perioadă care are multe implicații și ecouri în toate domeniile, atât umane și profesionale, cât și economice, și cel mai probabil efectele ei se vor simți mult timp de aici înainte.

Povestea nu se termină aici, cred că o să ni se tot predea lucruri despre viață, rezistență și economie în următorii ani. Omul, totuși, se adaptează, se transformă, își aranjează gândurile, planurile, socotelile, cheltuielile, pasiunile în așa fel încât să poată merge înainte într-o formă cât mai bună. Da, chiar cred că va fi bine, până la urmă”, a adăugat cântărețul.

citește și...