Smiley și Gina Pistol, în cea mai tandră ipostază . Nu i-ai mai văzut așa până acum!

02.06.2020, 16:47
Smiley și Gina Pistol, în cea mai tandră ipostază . Nu i-ai mai văzut așa până acum!

De când totul a devenit oficial, Smiley și iubita lui, Gina Pistol, au început să posteze pe rețelele de socializare fotografii în care apar împreună.

Prezen tatoarea de televiziune Gina Pistol și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare.

Vedeta a postat o fotografie alb-negru, în care apare alături de iubitul ei, cântărețul Smiley.

Ipostaza în care cei doi au fost surprinși este una plină de tandrețe. Gina Pistol este lipită de pieptul partenerului ei de viață, în timp ce acesta o strânge cu drag în brațe.


Imaginea a adunat peste 90.000 de like-uri din partea internauților, dar și o mulțime de comentarii.

”Sunteți superbi”, ”Mărită-te mai repede cu Smiley ca să nu vă despărțiți, cum ai făcut și în alte relații”, ”Sunteți tare drăguți”, ”Sunteți tare frumoși împreună”, ”Sunteți frumoși și vă potriviți”, ”Cred că faceți copii frumoțși și talentați, poate vă faceți curaj că vremea tece”, ”Voi doi chiar vă potriviți”, Frumoși și îndrăgostiți”, ”Sunteți minunați împreună”, ”Cred că cea mai mare potrivire la vedete e la voi. Nu știu cum de nu v-ați dat seama că sunteți făcuți unul pentru celălalt”, le-au transmis fanii celor doi.

Smiley, despre aparițiile cu iubita din ultima perioadă

În ultima perioadă de timp, de când a început pandemia de coronavirus, Smiley a tot apărut, în diverse live-uri pe rețelele de socializare, alături de actuala sa parteneră, Gina Pistol.

”Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a declarat Smiley pentru revista Viva.

citește și...