Cel mai dureros moment din viața Andreei Antonescu. ”Ăla a fost șocul vieții mele, momentul maturizării mele bruște”

25.11.2021, 16:22
Cel mai dureros moment din viața Andreei Antonescu. ”Ăla a fost șocul vieții mele, momentul maturizării mele bruște”
Cel mai dureros moment din viața Andreei Antonescu. ”Ăla a fost șocul vieții mele, momentul maturizării mele bruște”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, și-a deschis sufletul la o emisiune online. Artista a vorbit despre cel mai dureros moment din viața sa. Este vorba despre moartea tatălui său, cel care a susținut-o în carieră. ”Ăla a fost șocul vieții mele, momentul maturizării mele bruște”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre.  În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. La începutul carierei sale și nu numai, Andreea Antonescu a fost susținută de tatăl său. Moartea părintelui său a afectat-o extrem de tare, după cum a mărturisit artista la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.

“M-a afectat foarte tare moartea tatălui meu. Pentru mine, tata era totul. Toată viața mea depindea de el. Nu puteam să iau o decizie de una singură. Imaginează-ți momentul în care tata a murit, iar eu m-am trezit singură aici, eu neștiind cine sunt.(…) Ăla a fost șocul vieții mele, momentul maturizării mele bruște. Eram pusă în oglindă și nu știam cine sunt, ce fac și de unde încep acum, fără tata”, a explicat cântăreața, potrivit wowbiz.ro.

 

Cel mai dureros moment din viața Andreei Antonescu. ”Am apelat la psiholog. Am urmat patru ani de terapie”

Andreea Antonescu a mărturisit că a făcut terapie după dispariția tatălui său: “Am apelat la psiholog. Am urmat patru ani de terapie. Am îceput să citesc, eu care am citit în copilărie, de nevoie, trei cărți. Am ajuns să am propria bibliotecă cu cărți de autoeducare. Am început să caut în adâncul meu, să îmi dau seama într-adevăr cine sunt, ce vreau, unde vreau să ajung. Erau practic sfaturile pe care tata le investise în mine, cărora nu le mai găseam sensul. Pe de o parte era asta, pe cealaltă parte cine avea lumea senzația că sunt eu”.

Andreea Antonescu și-a amintit și de un episod în care i-a provocat o mare supărare tatălui său: “La 18 ani am fugit de acasă. Am fugit din răzvrătire și mai mult decât atât, din dorința de a-l face mândru de mine. Tata îmi spunea că fără el nu aș reuși nimic, același lucru s-a întâmplat și în cazul Andreei.(…) Primul contact cu tata, după plecare mea de acasă, a fost la Brăila unde mi-a spus să mă întorc acasă, pentru că el pe pământul ăsta nu are decât un soare și pe mine. Și nu m-am întors”.

citește și...