Cel mai dur moment din viața fostei gimnaste Sandra Izbașa. ”Da, a fost cumpăna vieții mele”

31.01.2022, 11:25
Cel mai dur moment din viața fostei gimnaste Sandra Izbașa. ”Da, a fost cumpăna vieții mele”
Cel mai dur moment din viața fostei gimnaste Sandra Izbașa. ”Da, a fost cumpănă vieții mele”

Multipla campioană la gimnastică artistică Sandra Izbașa, în vârstă de 31 de ani, a făcut dezvăluiri din cariera sa de sportivă de performanță la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Aceasta și-a amintit de unul dintre cele mai grele momente din viața sa de gimnastă. ”Da, a fost cumpăna vieții mele”, a declarat ea.

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale și olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, Sandra Izbașa a fost medaliată cu aur. În cea ce privește viața personală, Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste cu actorul Răzvan Bănică. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului 2020. În data de 30 iulie 2021, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior, s-au cununat civil.

Sandra Izbașa a fost invitată la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, unde a vorbit despre cariera sa sportivă și și-a amintt de cel mai greu moment din viața sa, când a suferit o accidentare gravă. Se întâmpla în anul 2009.

Cel mai dur moment din viața fostei gimnaste Sandra Izbașa. ”A fost foarte grea accidentarea. Și îmi este greu să vorbesc pentru că știu prin câte lucruri am trecut”

“Da, a fost cumpăna vieții mele. Mai ales că nu mă așteptam. Eram într-o formă destul de bună pentru competiție. S-a întâmplat într-o competiție pregătitoare pentru campionatele mondiale, la Buzău. Mi s-a rupt tendonul în momentul în care eu am bătut ca să mă desprind 3 metri de la sol, să fac un element. În momentul bătăii am simțit că s-a rupt solul, iar în aterizare mi-am prins mâna între șold și sol și mi-am fracturat-o. A fost foarte grea accidentarea. Și îmi este greu să vorbesc pentru că știu prin câte lucruri am trecut și mi-am dorit din suflet să mă refac. Mai ales că veneam cu un istoric, promiteam foarte mult. Părinții și Federația Română de Gimnastică au fost alături de mine și au făcut tot posibilul să ajung în Germania să mă operez”, a mărturisit Sandra Izbașa, potrivit click.ro.

“Cauza? Epuizare. Veneam după 2008, după un an olimpic, aveam nevoie de recuperare, aveam nevoie să ies un pic din zonă, iar eu mi-am dorit la Campionatul Mondial și am forțat un pic. În momentul ăla nu trebuia să iau o decizie, am greșit, dar am învățat. Am învățat să mă respect și atunci când spun că nu pot să fac față și nu mă simt pregatită, să comunic mai mult cu acel colectiv să luăm o decizie. Nu am făcut lucrul ăsta. S-a ajuns la o accidentare foarte gravă”, a mai spus fosta gimnastă.

citește și...