Cel mai dur mesaj al Annei Lesko. ”Ce ați aflat voi, hateri, atunci când am scos capul de după tuci, este că sunt și o luptătoare”

05.10.2020, 10:17
Cel mai dur mesaj al Annei Lesko. ”Ce ați aflat voi, hateri, atunci când am scos capul de după tuci, este că sunt și o luptătoare”
Cel mai dur mesaj al Annei Lesko. ”Ce ați aflat voi, hateri, atunci când am scos capul de după tuci, este că sunt și o luptătoare”

Cântăreața Anna Lesko a transmis un mesaj extrem de dur pe contul său de socializare. Vedeta spune lucrurilor pe nume.

Anna Lesko este una dintre vedetele care concurează în noul sezon al emisiunii ”Ferma”, transmisă de postul de televiziune Pro TV. La emisiune, Anna Lesko a spus de fiecare dată ce gândește despre unii dintre colegii săi, lucru care i-a atras numeroase comentarii atât în rândul acestora, cât și în mediul online, din partea internauților care au criticat-o pentru comportamentul avut la emisiune.

Anna Lesko a dat replica în mediul online, unde a pus lucrurile la punct.

”Îți scriu câteva rânduri pentru că văd că îți faci din nou griji pentru mine și nu este cazul. Observ că tu, ești bine merci în atmosfera ta și obiceiurile care te au consacrat, căci altfel, nu îmi scriai. În lumea ta, partenera de viață, este confundată adesea cu bona, femeia de servici, bucătăreasa și atât! Și ca să te simți și mai în largul tău, pe fundal sonor, își face apariția bârfa, adusă de ele.

Asta nu te deranjează, ba mai mult, te afunzi în fotoliu și te simți norocos și îndreptățit să dai lecții de viața altora. Iar ele, uite-le pe ele, cum își toacă bărbatii?, se plâng bietele, cum de nu au de nici unele de la ei și cât de nefericite și înșelate sunt. Cu ocazia asta se disculpă, una în față celeilalte, de ce domne ele de fapt, nu vor să gătească, să se îngrijească, să muncească etc. Concluzia lor este că: “el nu merită” ?. Tot ele sunt cele care se plâng că sunt agresate fizic și verbal, iar la prima ocazie iau apărarea bărbatilor?.Vă meritați, unii pe alții, sincer! Acum că v-ați adunat toți aici, fiți atenți!”, a scris vedeta pe contul său de socializare.

Anna Lesko: ”Pentru mine Ferma nu este un joc”

Anna Lesko a ținut să menționeze că pentru ea, participarea la ”Ferma”, nu este o joacă.

”Am observat că erați în delir când m-ați descoperit la cratiță și bună la toate, până să scot capul de după tuci. Da, într-adevăr, sunt de mică foarte bine instruită vis a vis de menirea unei femei, aptitudinile ei, rafinamentul, senzualitatea, priceperea și îndemânarea. Ce ați aflat voi, Hateri, atunci când am scos capul de după tuci, este că sunt și o LUPTĂTOARE. Respect enorm munca mea și dedicația cu care mă implic în ceea ce fac, o fac cu simț de răspundere!

Pentru mine FERMA nu este un joc, reprezintă o realitate în care trăiesc, cu bune și cu rele, în condiții crunte de supraviețuire la nivel psihic și fizic. Trăiesc, suspin, mă lupt, învăț, îndur, mă tăvălesc de dor, mă și bucur cu toată ființa mea, ajut, încerc pe cât pot să fiu de folos pentru alții… este o luptă de supraviețuire dură! Așa că cine nu mă respectă este taxat pe loc, în felul meu! Îți este simplu să comentezi de acasă că: “ai exagerat”, “m-ai dezamăgit profund” , scriindu-mi mesajul, cu degetele murdare de la sosul de roșii, înfulecând o pizza, înconjurat de ai tăi și confortul de acasă. 

Cât de mult poți tu să înțelegi despre viața mea la Fermă, judecându-mă instant aspru și fără drept de apel, când vezi un mic rezumat de o oră și jumătate din 24 h?! Te plângi că îți dau block la mesaje odioase, serios? Păi este normal! Este pagina mea și nu e o treuka cu porci! Este dreptul meu să o gestionez după bunul plac. Învață să nu mai catalogezi la primul semn. Nu mai judeca, căci nu deții adevărul! Te las.
Sănătate! Iartă-mă că ți am răpit din timpul prețios cu bazaconiile mele”, a mai completat vedeta în mediul online.

citește și...