Anna Lesko a răbufnit. L-a făcut praf pe un concurent de la ”Ferma”

02.10.2020, 12:42
Anna Lesko a răbufnit. L-a făcut praf pe un concurent de la ”Ferma”
Anna Lesko a răbufnit. L-a făcut praf pe un concurent de la ”Ferma”

Cântăreața Anna Lesko l-a atacat extrem de dur pe unu dintre colegii ei de la show-ul ”Ferma”. Aceasta s-a enervat la culme pe actorul Paul Diaconescu.

Anna Lesko a avut un conflict cu Paul Diaconescu la ”Ferma”, în urmă cu câteva zile. În ediția de joi seară a emisiunii de la Pro TV, Anna Lesko a răbufnit și a spus exact care este părerea ei despre Paul Diaconescu.

”Aceste zile în care a fost el în calitate de servitor nu scăpam de el. Era extensia mea. La un moment dat îl mai rog ceva. Al meu ce face, îmi spune: ”mă mai gândesc dacă fac asta”. Am luat foc. Și eu vreau să vă spun ceva, până acum dacă eu am stat și am reflectat și mi s-a părut, astăzi vreau să știți toți că eu mi-am schimbat complet părerea despre Paul. Paul este acel om cu care Anda, acum ceva timp, s-a ciondănit. Eu am văzut fața aia, am văzut cine ești. Actor ce este el, a fost involuntar el…”, a spus Anna Lesko.

”Băi, dar nu te mai plânge, urăsc mila asta, cerșeala asta. Eu urâsc când oamenii se plâng. Eu nu mă plâng. mai cu seamă din partea bărbaților. Bă, fii bărbat! Nu bârfi, nu comenta și nu te preface, pentru că nu o să țină mult timp chestia asta”, a adăugat ea.

”Mie mi se pare că acest băiat este un pericol în gașca noastră. Nu are ce căuta printre noi”, a completat artista.

George Piștereanu, reacție după atacul Annei Lesko la Paul Diaconescu


George Piștereanu, de care Anna Lesko s-a apropiat foarte mult la ”Ferma”, a comentat pe marginea declarațiilor vedetei la adresa lui Paul Diaconescu.

”Deci, Anna Lesko a scos mitraliera, a băgat încărcătoarele. L-a omorât, l-a terminat. L-a băgat în balamuc”, a comentat actorul George Piștereanu.

”Cine este Paul ca eu să iau în calcul opinia lui? Băiatul ăsta nu e bărbat, niciodată nu e bărbat. Eu cred că nu are nimic aici… Paul este ca un viermișor din ăsta, este un băiețel din ăsta cu care n-aș putea vreodată rezona. ferească sfântul. Nu pot să mă gândesc la el altfel decât ca la un băiat și atât”, a încheiat Anna Lesko.

citește și...