Cel mai de preț obiect pe care îl are Nico. ”Ăla cred că valorează cât toată casa mea”

03.10.2022, 16:21
Cel mai de preț obiect pe care îl are Nico. ”Ăla cred că valorează cât toată casa mea”
Cel mai de preț obiect pe care îl are Nico

Cântăreața Nico, pe numele său real Nicoleta Matei, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru o emisiune de televiziune, care este cel mai de preț obect pe care îl are.  ”Ăla cred că valorează cât toată casa mea, tot ce am eu mai bun și mai frumos”,  a mărturisit binecunoscuta artstă, în vârstă de 52 de ani.

În cadrul unu interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Po TV, Nico a vobit despre accesoriile de preț pe care le are.

Vedeta a mărtursit că nu este adepta lucurilo foarte scumpe.

Cel mai de preț obiect pe care îl are Nico. ”Nu aș putea să zic că sunt înnebunită după anumite scumpeturi”

”Am o geantă foarte veche primită cadou de la fratele meu. Un inel primit de la tatăl meu de 20 de ani, pe care îl țin într-o cutiuță cu mare drag. E un inel foarte vechi din alamă, cu o perlă. Ăla cred că valorează cât toată casa mea, tot ce am eu mai bun și mai frumos”, a mărturisit Nico.

”De fapt, mai bun și mai frumos o am pe fiica mea. Și cam atât! Nu sunt adepta lucrurilor foarte scumpe. Îmi plac lucrurile clasice și nu aș putea să zic că sunt înnebunită după anumite scumpeturi”, a mai spus artista.

Nico e căsătorită și are o fată

Binecunoscuta cântăreață Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Alexandra a terrminat Dreptul, însă nu profesează în domeniu. Nico a explicat că fiica sa lucrează la un post de televiziune din Ploiești, unde prezintă ștririle sportive.

În urmă cu ceva timp, la emisiunea ”Vorbește lumea, de la postul de televiziune pro TV, artista a explicat cât de greu i-a fost să o crească pe Alexandra.

„Ajutorul cel mai mare [în creșterea Alexandrei] a fost mama. Dacă nu era mama, dacă nu erau surorile mele, pentru că m-au ajutat și ele normal, nu știu ce mă făceam. În perioada aceea, nu aveam scutece, abia mi-am permis să cumpăr scutece. Le spălam și le uscam, pentru că nu existau pamperși și alte cele, dar a fost o perioadă foarte frumoasă. (…) A fost un copil foarte iubit și este în continuare”, a declarat cântăreața, potrivit revistei Unica.

„Toată perioada de vară noi cântam la mare și o luam cu mine și perioada cealaltă stăteam 6 luni la munte și mergea cu mine”, a completat vedeta.

citește și...