Cel mai bun prieten al lui George Burcea face dezvăluiri. ”Este un om cu o poveste de viață cum rar auzi”

26.09.2020, 12:43
Cel mai bun prieten al lui George Burcea face dezvăluiri. ”Este un om cu o poveste de viață cum rar auzi”
Cel mai bun prieten al lui George Burcea face dezvăluiri. ”Este un om cu o poveste de viață cum rar auzi”

Cel mai bun prieten al actorului George Burcea a fost invitat la o emisiune de televiziune, unde a făcut declarații despre fostul partener de viață al cântăreței Andreea Bălan.

În episodul 7 din emisiunea ”Ferma. În plus”, Vali Bărbulescu, gazda emisiuni, i-a avut invitați pe Anisia Gafton și pe Daniel, cel mai bun prieten al lui George Burcea.

Daniel a făcut și câteva dezvăluiri despre George Burcea.

“Este un om cu o poveste de viață cum rar auzi. Omul ăsta a trecut prin niște evenimente pe la 9-10 ani… Toate lucrurile vor fi spuse în a doua parte din cartea pe care o va scoate. Știu foarte multe”, a afirmat Daniel, citat de protv.ro.

”El a fost niște ani buni pe mare…”, a adăugat el.

”Sunt foarte mândru că George participă la această emisiune. Mai mult decât atât, sunt foarte mândru că își poate arăta calitățile, că poate să arate cine e el și să arate că anumite lucruri care se întâmplă, mai puțin bune în viață, uneori, mai târziu, karma se întoarce și le poți folosi în favoarea ta, ceea ce se întâmplă cu el acum. A trecut prin niște momente grele, rele, și acum poate să folosească lucrurile astea să-l întărească pentru ”Ferma” și cred că-i face foarte bine”, a încheiat Daniel, prietenul lui George Burcea.

Unde se filmează ”Ferma”

Noul sezon al show-ului “Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, a debutat în data 8 septembrie la Pro TV și se filmează în acelaşi loc în care s-a filmat şi primul sezon.

Potrivit click.ro, inițial s-a spus că filmările vor avea loc în Delta Dunării. Însă, de fapt, pentru emisiunea ”Ferma” se filmează tot la Cocani, județul Dâmbovița, acolo unde a fost filmat și primul sezon al emisiunii, prezentat de Iulia Vântur.

Conform sursei mai sus citate, locul unde se filmează ”Ferma” are și o legendă. Se spune că acolo, în urmă cu un secol, se ascundea un haiduc, Niță Lemnaru, care și-a contruit alături de iubita lui o gospodărie. Ulterior, ferma lor a fost luată de Stat şi transformată în ocol silvic. Deşi a fost retrocedată urmaşilor lui Niţă, aceasta nu și-a mai regăsit strălucirea din vremurile de altădată.

citește și...