Ce spune Anna Lesko despre participarea la show-ul ”Ferma”. ”Dacă simt că respectul nu există, îl impun”

10.08.2020, 14:12
Ce spune Anna Lesko despre participarea la show-ul ”Ferma”. ”Dacă simt că respectul nu există, îl impun”
Ce spune Anna Lesko despre participarea la show-ul ”Ferma”. ”Dacă simt că respectul nu există, îl impun”

Cântăreața Anna Lesko a făcut declarații după ce s-a aflat cîă va participa în noul sezon al emisiunii ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV.

Anna Lesko se numără printre vedetele care vor concura în nou sezon al emisiunii ”Ferma”, moderată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan. Artista a făcut, pentru click.ro,  câteva declarații legate de participarea sa la show-ul respectiv.

Întrebată ce anume va face dacă nu se va înțelege cu ceilalți concurenți, Anna Lesko a răspuns:

”Pot colabora foarte bine cu oricine, nu voi merge acolo pentru a mă certa. Dacă simt că nu mă voi înţelege cu cineva, pur şi simplu mă voi îndepărta. Eu cer mult de la oamenii pe care-i iubesc şi noi ştim rigorile dintre noi, însă acum mă voi întâlni cu mulţi oameni necunoscuţi, aşa că voi fi rezervată, din multe puncte de vedere. Dacă simt că respectul nu există, îl impun”.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani a mărturisit că, pe durata cât va participa la emisiune, cel mai mult va simți lipsa băiețelului ei, Adam.

”E o mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Ştiu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, a afirmat vedeta.

Ce spune despre cel mai dificil moment din cariera sa

Anna Lesko susține că cel mai dificil moment din cariera sa este acesta din timpul pandemiei de coronavirus.

”Cred că cel mai dificil a fost şi este acesta, al pandemiei. Mi s-au anulat toate concertele şi, deşi, la studio am putut merge şi am putut înregistra, ceva îmi lipseşte. Faptul că încă nu se întrevăd concerte, mă face să mă axez mai mult pe creaţie, în acest moment. Îmi lipseşte scena, energia debordantă pe care mi-o oferea publicul, nu se poate compara cu nimic. Atâţia ani mi-am hrănit sufletul aşa, iar acum sunt nevoită să stau departe de ei şi să mă concentrez doar pe mediul online”, a mai spus Anna Lesko pentru sursa citată.

citește și...