“Cel mai bogat jucător” al Barcelonei cere o mărire de salariu. Martin Braithwaitea adunat o avere netă impresionantă

24.08.2022, 18:38

Martin Braithwaite i-a cerut lui Mallorca, clubul care se gândește să-l împrumute pe jucătorul Barcelonei, un salariu mai mare decât cele 4 milioane de euro pe care le câștigă ca jucător al Barcelonei. Fostul jucător de la Middlesbrough, Martin Braithwaite, a adunat o avere netă impresionantă datorită investițiilor sale în imobiliare, modă și restaurante, dar cere în continuare o creștere salarială uriașă

Cea mai bogată vedetă a Barcelonei, Martin Braithwaite, refuză să părăsească Catalunya dacă noul club, RCD Mallorca, nu acceptă o creștere semnificativă a salariului, potrivit unor informații.

Martin Braithwaite are contract cu Barcelona până în 2024, dar ar putea părăsi Camp Nou în această vară. Atacantul internațional danez a fost asociat cu o mutare la Mallorca, unde ar putea ajunge sub formă de împrumut, potrivit Dailystar.co.uk.

“Cel mai bogat jucător” al Barcelonei cere o mărire de salariu

Însă pretențiile internaționalului danez ar putea duce la ruperea negocierilor cu gruparea din Mallorca, care nu este dispusă să satisfacă pretențiile de un milion de lire sterline ale jucătorului.

Potrivit ‘Futbol desde Mallorca’, atacantul în vârstă de 31 de ani a cerut un salariu mai mare de la clubul din Baleare decât cel pe care îl are la Barça, unde câștigă puțin peste 4 milioane de euro pe sezon.

Cel mai bogat jucător al clubului, investiții în domeniul imobiliar

Internaționalul danez, în vârstă de 31 de ani, încasează în prezent 5 milioane de lire sterline pe anla echipa catalană și își completează salariul uriaș cu un portofoliu impresionant de investiții în domeniul imobiliar, al modei și al restaurantelor.

Potrivit revistei americane de afaceri Forbes, doar Lionel Messi, de șapte ori câștigător al Balonului de Aur, și-a depășit salariul la Blaugrana în 2020, dar atacantul  este acum cel mai bogat jucător al clubului datorită trecerii lui Messi la PSG la începutul campaniei 2021/22.

Potrivit periodicului spaniol Mundo Deportivo, Barcelona, pe fondul problemelor financiare pe care le are în prezent, dorește să-l expedieze pe Braithwaite pentru a-și finanța cheltuielile de vară, dar danezul nu este dispus să renunțe la contractul său uriaș.

În timp ce Mallorca este interesată de o tranzacție, gruparea din Insulele Balerice este din ce în ce mai frustrată de pretențiile salariale ale lui Braithwaite, care vrea să încaseze mai mult decât salariul actual.

Contractul fostului eșec de la Middlesbrough în Catalunya nu expiră până în vara anului 2024 și, cu doar o săptămână rămasă din fereastra de transferuri, danezul este în prezent pregătit pentru un sezon pe tușă.

 

citește și...