Cel mai bogat câine din lume îşi vinde conacul din Miami. Câţi bani va încasa patrupedul

06.05.2022, 14:03

Multi oameni s-ar putea să vă spună că un câine nu are nevoie de mașini de lux, case mari sau haine de designer – și că un băț il va bucura – dar cu siguranță nu este cazul unui ciobanesc german cunoscut sub numele de Gunther VI.

Cel mai bogat câine din lume este pe cale să devină puțin mai bogat. În valoare de aproape jumătate de miliard de dolari, ciobănesc german pe nume Gunther VI își vinde proprietatea din Miami, care era cândva deținută de Madonna, pentru 31,75 milioane de dolari.

Proprietatea privată se află pe un teren de 51.000 de metri pătrați, oferind un peisaj luxuriant, priveliști uluitoare ale golfului și orașului și un doc pentru a vă bucura de soarele din sudul Floridei. Cu o suprafață de 8.400 de metri pătrați, are 9 dormitoare și 8 băi.

 

Cine este câinele proprietar de conac

Gunther VI și-a moștenit averea imensă și moșia din Miami de la Gunther IV, care a cumpărat-o de la starul pop în urmă cu peste 20 de ani. Proprietatea luxoasă i-a aparţinut acum 20 de ani legendarei Madonna, care a cumpărat-o, la acea vreme, cu 7,5 milioane de dolari.

Caninul provine dintr-o descendență care datează de 40 de ani și 6 generații. Câinele proprietar de conac este strănepotul lui Gunter al III-lea, animalul de companie al contesei germane Karlotta. 

Ce avere deține câinele

Din toate punctele de vedere, el este doar un câine obișnuit. Își petrece diminețile jucându-se cu o minge de tenis, rostogolindu-se în iarbă, înainte de a îsi incepe antrenamentul zilnic și de a găsi un colț umbrit pentru a dormi. Singura diferență majoră aici, desigur, sunt cele 500 de milioane de dolari care se afla in contul lui Gunther VI. Animalul ste cel mai bogat canin din lume.

Își pornește avionul privat pentru excursii la Milano și Bahamas, unde Gunther VI a luat masa recent la restaurante în fiecare seară. În fiecare dimineață, un bucătar îi gătește micul dejun, constând din cea mai bună carne, legume proaspete, orez, ocazional caviar.

„Locuiește în fostul dormitor matrimonial al Madonnei”, confirmă agentul imobiliar Ruthie Assouline, referindu-se la locul în care doarme animalul pe patul de catifea roșie a lui Gunther în acest moment.

citește și...