Ceartă aprigă între Mihaela Rădulescu și Cezar Ouatu la ‘Ferma’. Ce i s-a reproșat artistului: ‘Nu mă interesează. Vorbești cu Mihaela Rădulescu’

17.09.2020, 23:00
Ceartă aprigă între Mihaela Rădulescu și Cezar Ouatu la 'Ferma'. Ce i s-a reproșat artistului: 'Nu mă interesează. Vorbești cu Mihaela Rădulescu'
Ceartă aprigă între Mihaela Rădulescu și Cezar Oautu la 'Ferma'. Ce i s-a reproșat artistului: 'Nu mă interesează. Vorbești cu Mihaela Rădulescu'

În ediția de joi seară, 17 septembrie, a emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs. Săteni’, Mihaela Rădulescu i-a vizitat din nou pe concurenți pentru a evalua dacă și-au îndeplinit sarcinile, dar și pentru a-i certa pe unii dintre ei pentru comportamentul lor.

Cezar Ouatu a intrat în vizorul Mihaelei Rădulescu! Tenorul a fost mustrat de față cu colegii din Fermă. Solistul a participat la o probă cu Elena Chiriac, însă acesta nu a respectat toate sarcinile și le-a prezentat altă variantă colegilor săi.

Cezar Ouatu a trișat la o probă

Prezentatoarea emisiunii a răbufnit când a văzut ce atitudine a avut Cezar Ouatu la adresa celorlați concurenți.

‘Ieri am fost foarte simpatică și nu am vrut să explic ce s-a întâmplat la probă. Știi bine la ce mă refer. Ai umplut casa de o poveste care nu are legătură cu realitatea. Nu ținem cu nimeni. Le-ai spus oamenilor că ai trișat de trei ori?’, i-a spus Mihaela lui Cezar, la ‘Ferma. Orășeni vs. Săteni’.

Mihaela Rădulescu și-a ieșit din minți la ‘Ferma’

‘Jur pe Dumnezeu, aici, în fața camerelor că nu am trișat. E penibil să mă acuzi. Nu am făcut o chestie voită. Erau mici detalii pe care eu nu le-am înțeles’, a încercat interpretul din echipa orășenilor să se apere.

‘Nu mă interesează. Nu suntem la nivelul de jurat pe Dumnezeu. Este o blasfemie. Ascultă-mă pentru ultima dată! Termină cu asta. Vorbești cu Mihaela Rădulescu. Eu sunt persoană destul de normală la cap. Fără jurat pe Dumnezeu și copii’, a țipat moderatoarea emisiunii la Ouatu.

Elena Chiriac și Anisia Gafton, la duel

Cele două concurente, Anisia din echipa sătenilor și Elena din echipa orășenilor s-au duelat, însă Elena Chiriac a reușit să câștige toate probele, eliminând-o pe Anisia.

Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu i-a mai dat o șansă să rămână în competiție, dar în echipa Bandiților. Pentru acest lucru, Anisia Gafton a trebuit să se mai dueleze încă o dată, de data aceasta cu Alina Pușcău.

Din nefericire, Anisia Gafton a pierdut singura probă și a părăsit definitiv ‘Ferma. Orășeni vs. Săteni’.

citește și...