„Cea mai antipatică femeie din Marea Britanie” plănuiește să taxeze invitații cu 3.000 lire sterline care participă la nunta ei. ”De ce ar trebui ca oaspeții să primească șampanie gratuită”

29.06.2022, 15:11

Fostul model Carla Bellucci, în vârstă de 40 de ani, organizează o nuntă de 40.000 de lire sterline cu logodnicul Giovanni, în vârstă de 52 de ani, dar oaspeții norocoși care sunt invitați vor trebui să plătească biletele de avion și cazarea. Mireasa câștigă 5.000 de lire sterline pe lună de la OnlyFans.

O femeie care a fost numită cea mai urâtă femeie din Marea Britanie plănuiește o nuntă uriașă – dar invitații va trebui să plătească din propriul buzunar  pentru a participa la nuntă.

Fostul model Carla Bellucci, în vârstă de 40 de ani, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor pentru că s-a prefăcut că este depresivă pentru a obține o operație de nas la NHS. Carla Bellucci a câștigat titlul de „cea mai urâtă femeie din Marea Britanie”, potrivit The Sun.

Femeia plănuiește să taxeze invitații cu 3.000 lire sterline

Și acum, pentru a stârni mai multe controverse, mama a patru copii a dezvăluit că invitații vor fi taxați să participe la nunta ei cu Giovanni, în vârstă de 52 de ani.

”Nu îmi forțesc oaspeții să vină”

Dar, în timp ce majoritatea nunților pot fi costisitoare, Carla speră să economisească bani determinându-și  prietenii și familia să plătească

„Știu că oamenii vor fi șocați de ideea asta – dar nu îmi forțesc oaspeții să vină. Dar dacă o fac, e lumea mea și regulile mele vor trebui să fie respecte.”

Ea vrea ca oamenii să plătească de la 100 de lire sterline până la 2.000 de lire sterline pentru zboruri și cazare,  deoarece ceremonia din iulie va avea loc în Capul Verde.

”Vreau tot ce e mai bun. Dar nu vreau să ajung în faliment!”

Carla, din Hertfordshire, a spus: „Vreau tot ce e mai bun. Dar nu vreau să ajung în faliment! Așa că le-am spus celor 30 de oaspeți ai mei că trebuie să contribuie cu 100 de lire sterline fiecare, astfel încât să putem economisi niște bani.

Până acum au fost de acord! Și reușesc să economisesc și cu ajutorul unor colaborări”.

Vorbind despre detalii, Carla a adăugat: „Plănuiesc să ajung pe un cal alb și abia aștept să fiu în centrul atenției”.

Carla, care câștigă 5.000 de lire sterline pe lună de la OnlyFans, a rezervat deja hotelul Hilton de cinci stele pentru ziua ei specială.

Ea plănuiește să bea tartine și șampanie după ceremonia de pe plajă, urmată de o cină.

Inelul ei de logodnă a costat 6.000 de lire sterline și a comandat o rochie de mireasă prințesă pe măsură, care costă în jur de 6.000 de lire sterline.

 

citește și...