Un cuplu a devenit viral după ce și-a organizat nunta cu doar 500 de dolari. “Avem mentalitatea…” | Cum a reușit mireasa să planifice fericitul eveniment

19.04.2022, 15:41

Nu este un secret că nunțile pot deveni foarte scumpe, dar un cuplu din Los Angeles a găsit o modalitate de a menține costurile mici în cea mai importantă zi din viața lor. Un cuplu a devenit viral după ce au organizat o nuntă de 500 de dolari, care a inclus costul rochiei miresei.

Kiara și Joel Brokenbrough au reușit să cheltuiască doar 500 de dolari, ceea ce este mult mai puțin decât media națională de aproape 30.000 de dolari, potrivit unui raport de anul trecut de pe site-ul de planificare a nunții The Knot.

Cuplul a devenit viral după ce a cheltuit doar 500 de dolari în ziua nunții.

Kiara a cheltuit 47 de dolari pe rochia de mireasă

Pentru a începe să își planifice nunta low-cost, Kiara a început cu rochia ei pe care a găsit-o pe site-ul web al retailerului de modă digitală Shein pentru doar 47 de dolari. Femeia a cheltuit 47 de dolari pe rochia de mireasă. Mirele a precizat că își va putea refolosi pantalonii și papionul la evenimentele viitoare.

 

Ea a spus pentru Good Morning America că trebuia să spargă o bancă pentru a se căsători cu soțul ei Joel. în Los Angeles.

„Scopul nostru a fost să cheltuim cât mai puțin posibil”

„Scopul nostru a fost să fim cât mai minimali posibil”, a spus Kiara pentru „Good Morning America”. „Și să cheltuiesc cât mai puțin posibil”.

Kiara și-a împărtășit experiența pe TikTok. Videoclipul a captat atenția a aproape 1 milion de oameni.

„Nu am vrut să cheltuiesc mulți bani pe o rochie pentru că aveam mentalitatea pe care o voi purta o dată pentru câteva ore”, a spus ea.

Invitații și-au plătit mâncarea și băuturile

Cuplul a reușit să economisească bani prin găsirea unei locații libere chiar lângă una dintre autostrăzile din California. Oaspeții și-au plătit și mâncarea și băuturile la recepție.

Kiara a explicat că, pentru a realiza o nuntă cu un buget mic, trebuie cu adevărat să ai persoane dragi care să te susțină. Unul dintre cele mai mari sfaturi ale ei este să găsești un loc gratuit și deja frumos, astfel încât să nu ai nevoie să cheltuiești bani pe decorațiuni. Ea a mai menționat că prin toate acestea, cuplurile trebuie să-și amintească scopul final, care este căsătoria.

„Oamenii pe care îi avem acolo, au înțeles misiunea, au înțeles lucrurile pe care încercam să le facem și ne-au susținut cu adevărat”, a spus Kiara.

 

citește și...