FOTO. ”Cea mai sexy bunică din lume”. Cine este femeia care zguduie internetul cu apariții sexy

13.01.2022, 20:42

Gina Stewart (51 de ani) a devenit faimoasă primind titulatura de cea mai sexy bunică din lume. Fermecatoarea australiană este foarte populară pe rețelele de socializare, iar fanii îi admiră în special aspectul tineresc. Poate de aceea și-a împărtășit acum sfaturile ei despre cum reușește să rămână vitală și sănătoasă la orice vârstă. 

Modelul australian a vrut să spargă unele stereotipuri de frumusețe atunci când se spune că bunicile și-au pierdut aspectul senzual.

Mulți se vor întreba care este adevărata vârstă a australiancei, deoarece nu este deloc ciudat că „cea mai tare bunică din lume” pare să aibă 20 sau chiar 30 de ani, dar când se confirmă vârstele primului ei născut, acea ipoteză pierde valabilitatea.

Modelul australian a ajuns în finala unui concurs de frumusețe 

Influencerul este mamă a patru copii și bunica unui nepot, dar încă arată tânără și senzuală. În plus, femeia a ajuns în finala unui concurs de frumusețe din Australia, la începutul lui 2018.

Această bunică arată prin intermediul contului ei de Instagram că a fi mai în vârstă nu are nicio legătură cu aspectul ei fizic, întrucât arată din ce în ce mai atrăgătoare.

Femeia afirmă că trupul ei este complet natural

Femeia de cincizeci de ani s-a făcut cunoscută pe Instagram, unde numărul de urmăritori explodează, cu aproape 300 de mii. Femeia afirmă că corpul ei este complet natural și că singura intervenție estetică care s-a făcut este mărirea sânilor, în urmă cu aproape 10 ani.

Datorită unei alimentații echilibrate și a unei rutine pline de exerciții, femeia își menține un fizic bun, încercând să-și lase corpul liber de substanțe chimice, cum ar fi să bea doar apă alcalină pentru că are mai multe minerale, și nu apă îmbuteliată care conține BPA.

Secretul tinereții

Femeia a mai indicat că își hidratează pielea, părul și consumă doar alimente cu ulei de cocos și măceș.

„Uleiul de măceș este și arma mea secretă, jur,este anti-îmbătrânire. Deci, practic, ceea ce fac este   să-l pun pe față; asta e rutina mea zilnică”, a mărturisit Gina.

 

citește și...