Cea mai tandră ipostază cu Smiley și Gina Pistol. Poza de peste 100.000 de like-uri

13.11.2020, 09:30
Cea mai tandră ipostază cu Smiley și Gina Pistol. Poza de peste 100.000 de like-uri
Cea mai tandră ipostază cu Smiley și Gina Pistol. Poza de peste 100.000 de like-uri

Smiley a adunat peste 100.000 de like-uri cu o fotografie în care apare alături de iubita sa, Gina Pistol.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Pe contul său de socializare, artistul a dat publicității o fotografie în care apare alături de iubita lui într-una dintre cele mai tandre ipostaze. Cântărețul o ține strâns în brațe pe prezentatoarea de televiziune, iubirea dintre ei fiind vizibilă cu ochiul liber. Am ajuns în sfârșit acasă!”, a notat Smiley în dreptul imaginii.

Fotografia i-a cucerit pe internauți, primind peste 100.000 de aprecieri și numeroase mesaje, care mai de care mai frumoase. ”Cel mai frumos cuplu, se citește iubirea pe chipul vostru”, ”Un cuplu frumos”, ”Mă emoționează mult fericirea voastră”, ”Sunteți minunați”, ”Vă stă tare bine împreună”, ”Sunteți minunați împreună, se citește pe fața voastră iubirea„, ”Acasă e acolo unde te așteaptă iubirea”, le-au transmis fanii celor doi îndrăgostiți.

Gina Pistol, fericită după ce și-a văzut fetița la ecografie

Vedeta de televiziune Gina Pistol este foarte fericită după ce a fost la un consult medical. Graviduța a explicat ce a observat la ecografie.

Gina Pistol a fost din nou la doctor și a făcut noi dezvăluiri despre bebeluș. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare că și-a văzut din nou fetița la ecografie. Vedeta este extrem de fericită că a reușit să-și dea seama de trăsăturile micuței pe care urmează să o aducă pe lume.

“Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a povestit Gina Pistol, citată de libertateapentrufemei.ro.

citește și...