„Cea mai puternică femeie din lume”. Cum arată rusoaica plină de mușchi

20.10.2022, 17:34

Nataliya Kuznetsova nu este doar o culturistă obișnuită. Kuznetsova se mândrește cu mușchi uriași pe care nu numai femeile, ci și mulți bărbați culturiști își pot doar imagina că îi au. Ea adoră să ridice greutăți mari. Atleta înaltă de 1,70 m a înregistrat o greutate corporală de peste 100 kg în afara sezonului!

Cu toate acestea, lucrurile nu au mai fost la fel de la început cu Kuznetsova. Monstrul absolut al mușchilor, acum în vârstă de 31 de ani, a fost cândva o adolescentă mică și slabă.

Ea a fost adesea agresată pentru că era slabă. Ea a declarat în interviurile sale că, atunci când a început să se antreneze la 14 ani, greutatea ei corporală era de doar 40 kg! Ea a postat chiar și fotografii din primele ei zile de antrenament. Dar ea a mărturisit, de asemenea, că are o genetică excelentă și a observat rezultate extraordinare chiar în primul an de antrenament. Acest lucru a determinat-o să se întrebe cât de departe poate merge, iar rezultatul de astăzi este uimitor! Astăzi cântărește mai mult decât dublu față de greutatea cu care a început.

Plan alimentar care include șapte mese pe zi!

Nataliya afișează mușchi uriași care pot face de rușine chiar și o mulțime de bărbați culturiști.  Cu toate acestea, Nataliya Kuznetsova a fost inițial înclinată spre sporturile de luptă. Ea și-a început călătoria pentru a deveni o powerlifter, motiv pentru care a început să meargă la sală în mod regulat pentru a lua în greutate. Cu toate acestea, un lucru a dus la altul, iar Kuznetsova a ajuns să urmeze calea culturismului, unde și-a câștigat un nume destul de cunoscut.

Nataliya Kuznetsova spune că este extrem de conștientă de condiția sa fizică și, astfel, respectă un plan alimentar adecvat, care include șapte mese pe zi! Ea consumă proteine la fiecare câteva ore pentru a se asigura că primește suficientă hrană pentru mușchii ei mari. În afară de acestea, ea include, de asemenea, piept de pui, carne de vită și pește, împreună cu fulgi de ovăz, grâu integral, porumb, cartofi dulci, orez brun și multe altele.

Una dintre cele mai musculoase femei din lume

Ea evită să consume grăsimi și, prin urmare, preferă iaurtul degresat, laptele, brânza de vaci și alte produse lactate similare. În afară de o dietă bogată în proteine, Nataliya petrece, de asemenea, câteva ore de antrenament în sala de sport în fiecare săptămână pentru a-și menține forma și dimensiunea perfectă a mușchilor.

Fizicul ei remarcabil a ajutat-o pe Kuznetsova să câștige diverse campionate. Și totul a început cu mult timp în urmă, în 2007, când abia începuse culturismul. Ea a câștigat titluri consecutive la Baykal Grand Prix în 2007, ceea ce a determinat-o să își construiască o forță excesivă și să urmeze să facă powerlifting.

Ea a câștigat Cupa Eurasiei 2014 (powerlifting și ridicarea brațelor) și a devenit deținătoarea unui record pentru aceste două probe. De asemenea, în același an, a câștigat campionatul mondial NAP de bench press și a creat un record. Cu toate acestea, în 2018, Nataliya s-a întors la culturism și a câștigat titlul IFBB WOS Romania Muscle Fest Amateur în același an. Aceasta i-a adus cardul de profesionistă. În anul următor, ea a reușit să obțină locul al doilea la IFBB Romania Muscle Fest Pro Women’s Bodybuilding.

Nataliya Kuznetsova se bucură de un număr imens de fani pe rețelele de socializare, ceea ce nu este surprinzător de normal pentru una dintre cele mai musculoase femei de pe glob. Fan-following-ul ei pe rețelele de socializare a erupt enorm în 2018 și 2019, când a realizat două dintre cele mai mari realizări ale sale. În prezent, ea are peste un milion de urmăritori pe Instagram și peste 50 de mii de urmăritori pe Facebook.

Cei mai mulți utilizatori de social media o urmăresc pentru a vedea mai mult din mușchii ei uimitori și puternici. Cu toate acestea, este firesc ca o femeie cu mușchi masivi să atragă atenția pe rețelele de socializare. Dar asta nu înseamnă niciodată că atenția pe care o primește este întotdeauna constructivă și pozitivă. Diva mușchilor este adesea ținta unor comentarii răutăcioase și dure. Unii o ironizează pentru aspectul ei, în timp ce alții o critică pentru că are mușchi mari.

 

 

citește și...