“Cea mai pofticioasă femeie din Marea Britanie” bate recordul și consumă 8.000 de calorii în doar 8 minute

04.07.2022, 18:06

“Cea mai pofticioasă femeie din Marea Britanie” bate recordul și consumă 8.000 de calorii în doar 8 minute. Leah Shutkever a doborât un număr impresionant de 27 de recorduri Guinness World Records când vine vorba de a mânca cantități mari într-un timp scurt. Femeia a înghițit cinci ouă, cinci cârnați, cinci felii de șuncă, cinci roșii, cinci cartofi prăjiți și cinci budinci negre într-o nouă provocare

O femeie a devorat un mic dejun care conținea 8.000 de calorii în doar opt minute, într-o cafenea din Irlanda de Nord.

Leah Shutkever, care a doborât 27 de recorduri Guinness World Records, a acceptat o nouă provocare alimentară record, pe care majoritatea oamenilor s-ar chinui să o ducă la bun sfârșit.

Mic dejun uriaș

Ea a reușit să mănânce cinci ouă, cinci cârnați, cinci felii de șuncă, cinci roșii, cinci cartofi prăjiți și cinci budinci negre, precum și cinci bucăți de pâine prăjită, cinci porții de fasole și cinci porții de ciuperci.

Și a făcut totul în doar opt minute și două secunde, doborând recordul anterior, de 12 minute și 50 de secunde, stabilit cu doar două săptămâni înainte. Acest record a depășit recordul anterior al Bicester Bean Café.

“Cea mai pofticioasă femeie din Marea Britanie” bate recordul și consumă 8.000 de calorii în doar 8 minute

Leah, care este, de asemenea, o vedetă YouTube, a declarat: “Recordul anterior era atât de bun încât m-a făcut să am emoții – chiar voiam să îl dobor”.

“A fost o provocare dificilă pentru intervalul de timp în care a trebuit să mănânc – a fost un castron imens și au fost o mulțime de fasole!”

“Nu a fost cel mai mare mic dejun pe care l-am mâncat vreodată”

Dar acest mic dejun epic nu a fost pe măsura lui Leah, care a recunoscut: “Cu siguranță nu a fost cel mai mare pe care l-am mâncat vreodată, dar a fost o provocare.

Am mâncat la un moment dat un mega mic dejun de 41 de bucăți care a fost absolut enorm – dar asta face parte din meserie.”

Aly Clifton, proprietara Bicester Bean, a declarat: “Sunt încă în stare de șoc! Am fost absolut uluită de modul în care a făcut să pară atât de ușor și de cât de drăguță este.”

Unele dintre celelalte provocări pe care Leah le-a finalizat includ consumarea a 20 de nuggets de pui într-un minut și mâncatul unei întregi portocale de ciocolată Terry’s în 57 de secunde.

Leah face exerciții fizice în fiecare zi și lucrează cu normă întreagă ca mâncător profesionist de competiție de doi ani.

În ciuda profesiei de nișă, a spus ea: “A fost o perioadă în care eu și fratele meu făceam foarte mult sport. Fratele meu făcea aceste provocări alimentare nebunești în fiecare săptămână și se întorcea acasă abătut spunând că a eșuat – de fiecare dată!

Îmi amintesc că eram absolut nedumerită – suntem cunoscuți ca fiind mari mâncăcioși în familia noastră.

Așa că am decis să încerc una dintre provocările pe care el nu a putut să le ducă la bun sfârșit – o provocare masivă de desert – și am stabilit un record ridicol de șase minute.

De îndată ce a prins gustul provocărilor alimentare, s-a simțit atrasă de acest stil de viață.

Ea a spus: “A trecut mult timp de la prima mea provocare în care am încercat să evit ca acest lucru să devină meseria mea.

“De fapt, pandemia de Covid-19 mi-a oferit ocazia perfectă de a renunța la orice altceva și de a mă concentra pe social media și pe provocările alimentare”.

 

citește și...