Cum arată femeia cu cea mai mare gură din lume. Aceasta poate mânca un burger uriaș în câteva secunde

30.06.2022, 18:58
Cum arată femeia cu cea mai mare gură din lume. Aceasta poate mânca un burger uriaș în câteva secunde

Dacă navigați pe TikTok și întâlniți o femeie cu stil, simț al umorului și o gură incredibil de mare, cel mai probabil văzut-o pe deținătoarea titlului Guinness World Records, Samantha Ramsdell. Guinness World Records a confirmat anul trecut faptul că Samantha Ramsdell, din Connecticut, este deținătoarea recordului pentru cea mai mare gură de femeie din lume.

Locuitoarea din Connecticut, în vârstă de 31 de ani,  este visul oricărui dentist.

Cu o gură mai mare decât în realitate, care se întinde pe o lungime uriașă de 6,52 cm, a fost confirmată ca având cea mai mare gură (feminină) din lume, după ce a devenit virală pe TikTok pentru maxilarul ei de mari dimensiuni.

Femeia cu cea mai mare gură din lume

Potrivit lui Sam, “copiii de pe TikTok” au fost convinși că are o gură de record mondial după ce au văzut-o într-unul dintre videoclipurile sale și au încurajat-o să obțină recordul.

Printre videoclipurile sale se numără și unul în care își bagă trei gogoși în gură,

Femeia a fost hărțuită în copilărie

În copilărie, a fost deseori hărțuită de alți copii, care îi spuneau lucruri dureroase, cum ar fi “gură mare”, printre altele, dar acum își descrie gura ca fiind “superputerea” ei.

Femeia a ajuns să o îmbrățișeze și adesea prezintă pe TikTok fapte incredibile, cum ar fi să bage în gură patru cheeseburgeri cu un singur strat de brânză și o întreagă cutie de cartofi prăjiți de dimensiuni mari.

“Să am 31 de ani și să reușesc să obțin un record pentru ceva în legătură cu care, într-adevăr, eram atât de nesigură, ceva ce voiam să păstrez atât de mic, este grozav, pentru că acum este ca unul dintre cele mai mari și mai bune lucruri despre mine”, a declarat ea pentru Guinness.

De când a intrat pe TikTok, ca o modalitate de a se ține ocupată în timpul pandemiei, Ramsdell a adunat 1,7 milioane de urmăritori, care urmăresc diverse clipuri cu ea mâncând, cântând și călătorind.

Ea a spus: “Știți, obținerea unui titlu Guinness World Records, înseamnă că în sfârșit aproape că pot să le arăt unora dintre oamenii care s-au îndoit de mine, sau m-au chinuit. Am cea mai mare gură din lume”.

Guinness World Records a descoperit o serie de trucuri de petrecere pe care le poate face cu gura ei.

Femeia înfulecă  o întreagă cutie de cartofi prăjiți

Printre acestea se numără faptul că aproape a băgat în gură un măr verde întreg, a mușcat din patru cheeseburgeri suprapuse și a băgat în gură un întreg chips de dimensiuni mari.

Avea doar 300 de urmăritori când a început, dar lucrurile unice pe care le poate face cu gura ei i-au adus milioane de fani.

În timp ce Ramsdell trebuie să fie visul oricărui dentist, ea a dezvăluit anterior că a slăbit 22 kg în urmă cu doi ani, ceea ce a ajutat-o să-și recapete o grămadă de încredere.

Visul ei este ca într-o zi să aibă propriul show și să includă umor, spirit și cântat ca parte a rutinei sale.

citește și...