Cea mai mare teamă a Ralucăi Bădulescu. ”Mă sperie faptul că oamenii ar începe iar să mă judece”

12.05.2021, 16:31
Cea mai mare teamă a Ralucăi Bădulescu. ”Mă sperie faptul că oamenii ar începe iar să mă judece”
Cea mai mare teamă a Ralucăi Bădulescu. ”Mă sperie faptul că oamenii ar începe iar să mă judece”

Raluca Bădulescu a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre cea mai mare teamă a sa.

Raluca Bădulescu a fost invitată la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Printre altele, jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil” a mărturisit că cea mai mare teamă a sa este să nu se îngrașe din nou.

Raluca Bădulescu are acum o siluetă de invidiat. Aceasta a recurs la o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani. Înainte de operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu avea 125 de kilograme, iar ulterior a ajuns la 54 de kilograme.

Cea mai mare teamă a Ralucăi Bădulescu. ”Mă sperie îngrozitor”


Raluca Bădulescu a mărturisit că trăiește cu teama de a nu se îngrășa din nou și asta pentru a nu fi criticată de public și pusă la zid din cauza kilogramelor în plus.

„Da, groaznic, mă sperie îngrozitor (n.r. gândul că s-ar putea îngrășa din nou). Eu am mai multe frici, am destul de multe frici. Nu sunt vreo neînfricată, vreo nebună luptătoare, vreo Ecaterina Teodoroiu. Nu. Asta că m-aș putea îngrășa, da. Nu din prisma faptului că nu m-ar mai iubi și nu aș mai avea aceiași oameni lângă mine și că nu m-ar mai iubi prietenii, familia, colegii, familia noastră Kanal D, nu din acest punct de vedere. Mă sperie faptul că oamenii ar începe iar să mă judece. Nu știu de ce sufăr atât de mult, adică e un mister și pentru mine treaba asta. Mai văd uneori, pe Instagram, mai sunt anumite poze pe care le postăm pe rețelele de socializare care mai sunt retușate. Să mă ierte Dumnezeu, toată lumea mai pune câte o poză retușată pe rețelele de socializare, nu am făcut o crimă împotriva umanității”, a declarat Raluca Bădulescu, citată de kanald.ro.

”Văd comentarii și se mai trezesc unele persoane și scriu: vezi că te-ai mai îngrășat. Dacă mi-ar scrie: vezi că ești o proastă, nu aș suferi, dar când văd chestia asta mă doare îngrozitor. Nu am niciun fel de explicație de ce de lucrul ăsta îmi e cel mai rău frică. Sunt sigură că lumea va jubila, va fi fericită pe genul: ia uite-o mă pe asta, nu era normal, uite-o mă că s-a făcut înapoi. Unii oameni așa cred că a fost dat de la Dumnezeu, unii să fie grași, alții să fie slabi și trebuie să ne întoarcem la forma inițială. Parcă mă așteaptă la cotitură. Da, mi-e frică îngrozitor pentru că da, mi-e frică de gura lumii și de judecățile pe care le voi vedea afișate pe rețelele de socializare”, a adăugat aceasta.

 

citește și...