Cea mai mare sumă primită de Vali Vijelie pentru o cântare. ”Am și martori, 50.000 de euro bacșiș într-o seară”

26.05.2022, 11:22
Cea mai mare sumă primită de Vali Vijelie pentru o cântare. ”Am și martori, 50.000 de euro bacșiș într-o seară”
Cea mai mare sumă primită de Vali Vijelie pentru o cântare. ”Am și martori, 50.000 de euro bacșiș într-o seară”

Valentin Rusu, cunoscut sub numele de scenă Vali Vijelie, a făcut dezvăluiri neașteptate la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV. Cântărețul de manele, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit care a fost cea mai mare sumă pe care a primit-o bacșiș la o cântare. ”Am și martori, 50.000 de euro bacșiș într-o seară”, a spus el.

Vali Vijelie a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a participat la rubrica sosurilor iuți.

Cântărețul de manele a făcut numeroase dezvăluiri. Acesta a mărturisit care a fost cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o bacșiș într-o singură seară. De asemenea, artistul a făcut și declarații neașteptate despre colegii săi de breaslă.

Cea mai mare sumă primită de Vali Vijelie pentru o cântare. ”A venit un băiat, Andrei, avea tot timpul un diplomat cu bani”

“Am și martori, 50.000 de euro bacșiș într-o seară, îți spun și unde. A venit un băiat, Andrei, avea tot timpul un diplomat cu bani. Eu, de felul meu, nu plec de la scenă. Și mi-a trimis o mie de euro, două mii de euro și a trimis pe cineva să mă cheme. Am refuzat. La un moment dat, a trecut la baie, mi-a zis că e ziua lui și își dorește mult să îi cânt și să mă duc la el”, a detaliat Vali Vijelie.

Vali Vijelie a dezvăluit și că cea mai mare țeapă a primit-o de la Liviu Guță. Acesta l-a invitat pe colegul său să cânte împreună la un eveniment, însă nu a venit, chiar dacă a acceptat oferta: „E prietenul meu, îl respect, a trecut foarte mult timp, Liviu Guță”.

Cântărețul de manele a comentat și despre colegii săi de breaslă cărora le fug ochii după femei: „Ți-i spun pe toți, e vreunul cruce de închinat? Jean de la Craiova, Adi Minune, Nicolae Guță și Florin Salam, înainte să se însoare. Bărbații sunt de două feluri, care fac și care nu recunosc. Voi din ce categorie faceți parte?”.

Întrebat despre defectele lui Florin Salam, Vali Vijelie a răspuns: “Nu se odihnește, mai lipsește de acasă și nu își investește banii cum trebuie. Are însă cea mai bună voce”.

citește și...