Câți bani va încasa Jador pentru turneul în Las Vegas. ”O să ia însă și bacșiș gras”

22.05.2021, 11:56
Câți bani va încasa Jador pentru turneul în Las Vegas. ”O să ia însă și bacșiș gras”
Câți bani va încasa Jador pentru turneul în Las Vegas. ”O să ia însă și bacșiș gras”

Jador va pleca în turneu în Las Vegas. Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a vorbit despre suma de bani pe care o va încasa acesta.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a dezvăluit pentru playtech.ro că Jador a fost contactat pentru a susține concerte peste Ocean, în Las Vegas, și a spus și ce onorariu va primi acesta.

„Zilele trecute, Jador a venit la mine, acasă, să discutăm despre turneul din Las Vegas, o să fie plătit cu 5.000 de dolari. O să ia însă și bacșiș gras. El s-a bucurat foarte mult de oferta asta când i-am zis, sărea în sus de bucurie, la telefon. Am mai ajutat-o și pe Ruby, pe Dorian Popa și pe Gina Pistol. Îmi sunt toți foarte dragi, pentru că îi văd cum muncesc și că sunt foarte respectuoși cu mine”, a declarat Elena Merișoreanu pentru sursa mai sus-menționată.

Jador a participat la ”Survivor România”

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un picior. Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, a explicat, într-un recent interviu,cum a fost experiența ”Survivor România” pentru el. ”Mi-a fost teamă, pentru că mulţi dintre colegii mei erau campioni. Eu de Crăciun eram acasă la părinţii mei şi mâncam toate preparatele tradiţionale şi vedeam filmuleţe cu cei anunţaţi cum se antrenau. Când am auzit că participă şi Moroşanu, care este foarte ambiţios, am spus că nu am nici o şansă. Ştiam că pot, dar îmi place să mă şi alint. Concurenţa, însă, era una puternică…”, a spus acesta.

”În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România”, a adăugat el.

”A fost o experienţă grea, din punct de vedere al condiţiilor din junglă. Per total, a fost o experienţă frumoasă, care pe mine ca om m-a ajutat foarte mult, m-a maturizat”, a încheiat Jador.

 

citește și...