Cea mai mare sumă cu care Adi Minune a plecat de la o nuntă. ”A fost în America”

19.06.2021, 16:24
Cea mai mare sumă cu care Adi Minune a plecat de la o nuntă. ”A fost în America”
Cea mai mare sumă cu care Adi Minune a plecat de la o nuntă. ”A fost în America”

Adi Minune a dezvăluit care a fost cea mai mare sumă de bani cu care a plecat de la o nuntă.

Binecunoscutul cântăreț de manele Adi Minune a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Acesta a dezvăluit, care a fost cea mai mare sumă pe care a încasat-o la o nuntă. ”A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari”, a spus Adi Minune, citat de wowbiz.ro. Întrebat când a făcut primul milion de euro, Adi Minune a răspuns: ”Sincer? Niciodată! Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro”. De asemenea, întrebat la cât își evaluează averea, artistul a explicat: ”La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii(…) Referitor la evaluarea în presă e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!”.

La aceeași emisiune, Adi Minune a dezvăluit și de ce nu a cântat pentru Traian Băsescu, fost președinte al României. ”Nu că nu am vrut să cânt. Am fost ocupat în data aceea. Era Revelionul și trebuia să ajung la Poiana Brașov. Fiind un băiat serios nu am putut să le dau banii înapoi celor pentru care trebuia să cânt și nu am mai ajuns la Poiana Brașov pentru domnul președinte Traian Băsescu… Nu cred că s-a supărat. Eu cred că i-a părut bine că sunt un om serios și că trebuie să onorez pe altcineva decât pe președintele țării”, a declarat Adi Minune, conform sursei mai sus-menționate.

Adi Minune e căsătorit și are trei copii

Adi Minune formează o familie alături de Cati.  Adi Minune și Cati au împreună trei copii: Carmen, Adriana și Adrian Jr.

 

Adi Minune și soția lui, Cati Simionescu, sunt împreună încă de la vârsta de 15 ani, atunci când au fugit împreună de acasă. Despre acest episod a vorbit artistul la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Era într-o dimineață când a venit la bunica. Ea este din partea fratelui bunicii mele, nepoata, suntem pe departe neam, dar asta este, atnci când te îndrăgostești nu mai ții cont, am răpit-o de la părinți. A fost de comun acord. Una e când iei o fată și o furi, cu japca, și una e când am căzut de comun acord, pentru că deși sunt neamuri pe departe, părinții noștri nu au fost de acord. De fapt, nu părinții nu au fost de acord, ci bunicii, pentru că ei se țineau verișori din verișori. Asta este viața: ne-am îndrăgostit și am căzut de comun acord să fugim în lume. Am fugit de părinți, am fugit de bunici. Prima dată am fugit la o soră din partea taălui meu, de acolo ne-am mutat la mama și pentru că am văzut că lumea se uită urât, ne-am luat un apartament și am stat cu chirie.Aveam doar 15 ani”, a spus el.

 

citește și...