Cum a început să cânte Carmen Simionescu. Ce reacție a avut Adi Minune

04.06.2021, 12:42
Cum a început să cânte Carmen Simionescu. Ce reacție a avut Adi Minune
Cum a început să câmnte Carmen Simionescu. Ce reacție a avut Adi Minune

Carmen Simionescu, cunoscută drept Karmen, a povestit cum a început să cânte și ce reacție a avut tatăl său, celebrul Adi Minune.

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a amintit de momentul când a început să cânte și a povestit care a fost reacția tatălui său. Avea 14 ani și a cântat pentru prima dată în fața tatălui său, chiar de ziua lui. A interpretat piesa ”Hurt”. „Dintotdeauna sora mea a fost cea talentată, eu am fost mai timidă și mi-era rușine, teamă, că poate ceea ce eu fac nu e pe placul părinților sau tatălui meu. Pentru că tata e un artist foarte mare în capul meu era cum să cânt eu în fața tatălui meu. În final, mama m-a auzit cântând în cameră și m-a forțat, chiar de ziua tatălui meu să intru într-un studio de muzică, 14 ani aveam”, a spus Carmen Simionescu, potrivit a1.ro.

„De ziua lui, el era naș, l-am păcălit că plec într-o tabără și la 12 noaptea am intrat în sala de eveniment, era lumina stinsă și a apărut un far pe mine, eram într-o rochie de seară, așa cum tata nu m-a mai văzut, știindu-mă copilul lui mic care nu iese în lume așa aranjat și cu rochii și machiaj, el era undeva în încăpere, m-a văzut și a început să plângă”, a completat ea. „Ăla a fost momentul în care mi-am dat seama că pentru asta sunt făcută, pentru că am simțit energia oamenilor și cât de plăcut este să vezi că oamenii sunt receptivi și impresionați de tine”, a mai spus Carmen Simionescu.

Carmen Simionescu este căsătorită și are un copil

Carmen Simionescu este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu.

Fiica lui Adi Minune a explicat, într-un interviu pentru revista Unica, cum este viața sa de mămică și cum o ajută partenerul ei de viață.

„Suntem amândoi la fel de implicați în creșterea lui Sofi și consider că atât eu, cât și Bobo (n.r. soțul ei, Bogdan Căplescu) facem ce e mai bine pentru Sofi. Uneori facem cu rândul seara, când trebuie să o adormim, dar de la schimbatul scutecelor, până la joacă, suntem prezenți amândoi. Și da, avem și ajutor în acest sens. Avem mare noroc de părinții noștri – sunt niște bunici minunați pentru Sofi și ne învață și pe noi cum să creștem alături de ea și cum să o educăm cât mai bine“, a mărturisit Karmen.

 

citește și...