Cea mai mare frică a lui Nicole Cherry. ”Teama asta mă copleșește câteodată”

27.07.2022, 14:25
Cea mai mare frică a lui Nicole Cherry. ”Teama asta mă copleșește câteodată”
Cea mai mare frică a lui Nicole Cherry

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a mărturisit care este cea mai mare frrică a ei. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit că îi este foarte mare teamă să nu piardă perrsoane dragi. ”Teama asta mă copleșește câteodată”, a declarat Nicole Cherry la podcastul realizat de Damian Drăghici.

Nicole Cherry este un nume cunoscut de pe scena muzicală din țara noastră. În ceea ce privește viața perrsonală, Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară în anul 2021. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. În data de 19 mai 2022, Nicole Cherry s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Popa, dar cei doi și-au creștinat și fetița.

Prezentă de curând la podcastul realizat de binecunoscutul artist Damian Drăghici, Nicole Cherry a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa. Artista a mărturisit că îi este foarte frică să piardă persoane dragi.

Cea mai mare frică a lui Nicole Cherry. ”Am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură”

Vedeta a explicat că a apelat la ajutorul unui specialist ori de câte ori a simțit că această teamă de a pierde oameni dragi o copleșește.

„Frica mea cea mai mare e să pierd oamenii dragi. Asta e cea mai mare frică! La un moment dat chiar am și urmat niște… Am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură pentru că teama asta mă copleșește câteodată”, a declarat Nicole Cherry la podcastul lui Damian Drăghici, potrivit wowbiz.ro.

citește și...