Cea mai mare fobie a Andreei Marin. ”Spre rușinea mea”

16.09.2020, 14:20
Cea mai mare fobie a Andreei Marin. ”Spre rușinea mea”
Cea mai mare fobie a Andreei Marin. ”Spre rușinea mea”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, care este cea mai mare fobie a sa.

Puțini știu însă care este cea mai mare frică a celei supranumite ”zâna surprizelor”. În cadrul rubricii ”Oracol de vedetă” din cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Andreea Marin a fost provocată să răspundă la câteva întrebări.

Astfel, întrebată cacre este cea mai mare fobie a sa, vedeta de televiziune a răspuns:

”Teama de apă adâncă, pentru că nu înot nici la vârsta asta, spre rușinea mea”.

Andreea Marin a fost întebată și pe cine ar alege dintre doi bărbați celebri la nivel internațional, Brad Pitt sau George Clooney.

”Niciunul. Au ambii problemele lor, deși sunt drăgălași așa când îi privești”, a venit răspunsul vedetei de televiziune.

De asemenea, Andreea Marin a fost întrebată dacă îi place să petreacă în cluburi. Vedeta a spus foarte clar că nu preferă genul acesta de distracție, însă că îi place la nebunie să danseze.

”Nu sunt genul de fată de club. Îmi place să dansez, însă. dar cu oameni asemenea, care știu să danseze. Mă dstrez cu prietenii, dar mai degrabă acasă”, a afirmat ea.

Andreea Marin a fost măritată de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împ-reună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...