Fotografia cu care Andreea Marin a adunat zeci de mii de like-uri. Fanii au fost cuceriți de fiica ei

24.08.2020, 11:54
Fotografia cu care Andreea Marin a adunat zeci de mii de like-uri. Fanii au fost cuceriți de fiica ei
Fotografia cu care Andreea Marin a adunat zeci de mii de like-uri. Fanii au fost cuceriți de fiica ei

Vedeta de televiziune Andreea Marin a adunat zeci de mii de like-uri de la internauți cu o fotografie în care apare alături de fiica sa.

Andreea Marin le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie în care apare alături de fiica sa, Violeta. Imaginea a adunat zeci de mii de like-uri de la internauți și numeroase comentarii, care mai de care mai frumoase.

”Pur și simplu… Dragoste. Pentru eternitate”, a scris Andreea Marin în dreptul imaginii cu fiica sa.

”Ce ochi frumoși are, plini de iubire”, Violeta este o prințesă frumoasă”, ”Așa mamă, așa fiică”, ”Violeta este extraordinar de frumoasă”, ”Un înger de fată”, ”Seamănă cu tatpăl ei”, ”Cred că a luat ce e mai frumos de la amândoi”, ”Seamănă cu tatăl și celebrul ei bunic dar are farmecul Zânei sale mămici”, ”Ooo, ce frumusețe vine din urmā”, ”Doamne ce minune de fetiță!!!! O frumusețe”, ”Două perle. Violeta este o frumusețe”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Andreea Marin și fiica sa, Violeta, din partea internauților.

Cum se înțelege fiica ei cu actualul iubit

Andreea Marin trăiește, în prezent, o poveste de dragoste cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta de televiziune este mama unei fetițe, Violeta, pe care o are din căsnicia cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin a mărturisit că are o relație bună cu fostul său soț, Ștefan Bănică Junior și că fetița lor îl iubește foarte mult, iar cei doi se văd destul de des.

Ea a subliniat că Violeta are o relație foarte bună și cu actualul ei iubit, cu care este împreună de patru ani.

“Ei sunt jucăușii casei. Eu sunt cu regulile. Cineva trebuie să mențină și echilibrul”, a declarat vedeta de televiziune într-un interviu pe care l-a acordat de curând.

citește și...