Cea mai mare durere din viața lui Lucian Viziru. ”S-a chinuit groaznic, mai ales în ultimul an când nu mai putea să meargă ca lumea, nu putea să se mai spele singur, au fost momente groaznice”

02.02.2022, 16:15
Cea mai mare durere din  viața lui Lucian Viziru. ”S-a chinuit groaznic, mai ales în ultimul an când nu mai putea să meargă ca lumea, nu putea să se mai spele singur, au fost momente groaznice”
Cea mai mare durere din viața lui Lucian Viziru. ”S-a chinuit groaznic, mai ales în ultimul an când nu mai putea să meargă ca lumea, nu putea să se mai spele singur, au fost momente groaznice”

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a vorbit, în cadrul unui podcast, despre cea mai mare dramă din viața sa – dispariția tatălui său. ”S-a chinuit groaznic, mai ales în ultimul an când nu mai putea să meargă ca lumea, nu putea să se mai spele singur, au fost momente groaznice”, a povestit Lucian Viziru despre tatăl său.

Lucian Viziru și fratele său, Augustin, au trecut prin momente extrem de grele atunci când tatăl lor a încetat din viață, în urma unei lungi suferințe. Despre aceasta dramă din viața sa și a familiei sale a făcut Lucian Viziru declarații la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania. Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De ceva vreme, acesta este antrenor de tenis.

Cea mai mare durere din viața lui Lucian Viziru. ”El a avut cancer la plămâni și din cauza problemelor ăstora s-a prăpădit”

“Pe moment nu a fost așa de greu, după a fost. Nu am apucat în momentul acela să sufăr în adevăratul sens al cuvântului sau să îmi plâng tatăl, de abia la vreo doi ani după am început. La vremea aceea încercam să fiu pe cât se poate de logic. Am zis că nu am de unde să știu dacă pentru el este mai bine sau nu unde este acolo sus. El a avut cancer la plămâni și din cauza problemelor ăstora s-a prăpădit. Iar atunci m-am gândit dacă plâng pentru mine sau pentru el”, a mărturisit Lucian Viziru, potrivit wowbiz.ro.

”S-a chinuit groaznic, mai ales în ultimul an când nu mai putea să meargă ca lumea, nu putea să se mai spele singur, au fost momente groaznice. Din fericire sau nefericire am stat împreună sub același acoperiș în ultimele luni. Din fericire pentru că am mai apucat să mai petrecem ceva timp împreună, din nefericire, pentru că l-am văzut așa. Niciunul dintre noi nu avea o dispoziție foarte bună. Copilul era și el de față, simțea toate chestiile astea, a fost nașpa”, a adăugat el.

citește și...