Cea mai dură reacție a lui Carmen Brumă. ”Nu vă permit să mă jigniți”

07.11.2020, 12:55
Cea mai dură reacție a lui Carmen Brumă. ”Nu vă permit să mă jigniți”
Cea mai dură reacție a lui Carmen Brumă. ”Nu vă permit să mă jigniți”

Carmen Brumă a reacționat vehement după ce a fost criticată de internauți pentru că face reclamă pentru diverse produse în mediul online.

Carmen Brumă a făcut reclamă unui produs de îngrijire orală pe contul său de socializare. Vedeta a fost criticată de unii internauți pentru acest lucru. ”Ferească D-zeu, ai luat o razna de tot. Toată ziua buna ziua faci reclama la produse… intelegem că este pandemie. Criza economica… Trebuie sa câștigi din ceva bănuți nu?”, i-a scris o pesoană care îi urmărește activitatea în mediul online.

Carmen Brumă a reacționat dur: ”Sa facem cunostinta! Eu “fac reclame” de vreo 15 ani!!! LEGAL, PE CONTRACT IMPOZITAT CU VARF SI INDESAT DE STATUL ROMAN! NU SUNT PLATITA DIN BUGETUL STATULUI SI NU AM AVUT NICIODATA CONTRACTE CU STATUL! Sunt un antreprenor cinstit, cu firma la care sunt si angajata cu carte de munca ( si NU cu salariu minim pe economie) , platesc o caruta de bani la bugetul de stat, nu am datorii, la fel ca multi alti antreprenori cinstiti , si NU VA PERMIT SA MA JIGNITI !!!PE PAGINA MEA, PROMOVEZ CE CRED EU , CE TESTEZ EU SI IMI PLACE MIE! NU VA BAGA NIMENI MANA IN BUZUNAR! ASTA FACE PARTE DIN MESERIA MEA, E LEGAL , MORAL SI IN CONFORMITATE CU MESAJUL MEU PUBLIC DE PESTE 20 DE ANI!”.

Carmen Brumă formează un cuplu cu Mircea Badea

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

Carmen Brumă arată senzațional . Are 58 de kilograme și un trup foarte bine tonifiat. În ultima perioadă de timp, Carmen Brumă a postat în mediul online numeroase fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Vedeta de televiziune a fost întrebată ce părare are partenerul ei de viață, Mircea Badea, despre aparițiile ei sexy. ”Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta şi aşa a fost tot timpul. El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte (n.r. când s-a pozat sumar îmbrăcată în zăpadă) au fost făcute de o prietenă”, a explicat Carmen Brumă pentru click.ro.

citește și...