Ce vrea să facă Alex Delea cu banii câștigați la ”Survivor”. ”Am vorbit cu mama despre premiu”

19.06.2022, 14:40
Ce vrea să facă Alex Delea cu banii câștigați la ”Survivor”. ”Am vorbit cu mama despre premiu”
Ce vrea să facă Alex Delea cu banii câștigați la ”Survivor”. ”Am vorbit cu mama despre premiu”

Alex Delea, cel care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a vobit despre banii pe care i-a primit ca învingător în competiția desfășurată în Republica Dominicană. Acesta a ărimit un premiu în valoare de 100.000 de euro.  ”Am vorbit cu mama despre premiu, este o sumă foarte importantă pentru noi”, a spus Alex Delea.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Despre banii primiți în urma competiției, dar și despre experiența de la concurs a făcut Alex Delea declarații pentru tvmania.ro.

Ce vrea să facă Alex Delea cu banii câștigați la ”Survivor”.  ”Este o sumă foarte mare și trebuie să ne gândim foarte bine, dar toate deciziile vor fi luate spre binele familiei mele”

”Am vorbit cu mama mea despre premiu, este o sumă foarte importantă pentru noi, numai că mama mea este o persoană normală și simplă, își vede de munca ei, iar până când nu își termină planurile cu munca (unde ar fi trebuit să fiu și eu acum) și nu ne liniștim, nu o să ne putem gândi încotro să o luăm cu această sumă. Este o sumă foarte mare și trebuie să ne gândim foarte bine, dar toate deciziile vor fi luate spre binele familiei mele”, a declarat Alex Delea pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebat cum a reușit, pe durata competiției din Republica Dominicană, să stea departe de intrigile dintre ceilalți concurenți, Alex Delea a răspuns: ”N-am făcut asta la „Survivor”, asta am făcut toată viața mea. În cei 25 de ani ai mei nu am avut nicio problemă cu nicio persoană, nu m-am supărat pe nimeni, nimeni nu a avut nicio problemă cu mine, nu am avut nicio ceartă. Așa că pentru mine, să fiu acolo… acolo este diferit pentru că stai flămând, stai mereu cu aceleași persoane, dar asta nu m-a împiedicat să fiu așa cum sunt eu, să fiu om cu toată lumea și să împart bucurie chiar și acolo, chiar în situații extreme… Am fost apropiat de Nedelcu, Blaze, Ionuț, Ștefania. N-am avut o frică mai de nimeni. Au fost persoane care nu au vrut să se integreze în grup, dar pot spune că m-am înțeles bine cu oricine. Si pe cei care nu au vrut să se integreze în grup, am încercat să îi fac să se integreze. N-am avut nicio problemă cu nimeni și m-am înțeles bine cu toată lumea”.

citește și...