Ce voia să devină Dan Capatos în copilărie. ”La 17 ani am realizat că vreau să fiu jurnalist”

29.03.2021, 12:49
Ce voia să devină Dan Capatos în copilărie. ”La 17 ani am realizat că vreau să fiu jurnalist”
Ce voia să devină Dan Capatos în copilărie. ”La 17 ani am realizat că vreau să fiu jurnalist”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a dezvăluit ce meserie voia să-și aleagă pe vremea când era copil.

Dan Capatos își dorea în copilărie să devină preot, influențat de bunicul său. Ulterior a crezut că va ajunge arhitect, însă în final a ales jurnalismul. „Până la urmă am devenit ceea ce mi-am dorit cu adevărat să fac. La 17 ani, după “explozia presei” din vremea comunismului, am realizat că vreau să fiu jurnalist. Mă ambiționasem să citesc toate publicațiile. Mă izbeam de oameni pe stradă în timp ce citeam. Veneam mereu acasă cu tricourile pătate de cerneală. Îi dădeam banii în avans pe o săptămâna omului de la ziare, ca să apuc publicațiile care-mi plăceau. Presa pe atunci era ceva incredibil, puteai face ceva cu viața ta”, a povestit Dan Capatos la o emisiune de televiziune, citat de spynews.ro.

„Am abandonat presa de investigație după 6 ani, în anul 1999. Deja lucrurile nu mai mergeau, primeai ordine și nu mai eram un jurnalist liber. Am debudat în presă când eram liber să scriu orice”, a completat acesta.

Dan Capatos, familist convins

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica, împreună cu care are un băiat, Andrei. Într-un interviu, prezentatorul de televiziune a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață. „Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a declarat Dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, adăuga moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena  Stars.

Dan Capatos a spus, la o emisiune de la Antena Stars,  că băiatul lui, Andrei,  a moștenit o o boala pe linie paternă. „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică“, detalia Dan Capatos.

citește și...