Catrinel Sandu, despre ce se întâmplă în America din cauza COVID-19. ”Situația este rea, din păcate”

31.03.2020, 12:56
Catrinel Sandu, despre ce se întâmplă în America din cauza COVID-19. ”Situația este rea, din păcate”
Catrinel Sandu, despre ce se întâmplă în America din cauza COVID-19. ”Situația este rea, din păcate”

Catrinel Sandu este stabilită de ceva vreme în Ameica. Aceasta a explicat care este situația în SUA în urma pandemiei de coronavirus.

Statele Unite ale Americii au depășit Italia și China în ceea ce privește numărul persoanelor infectate cu coronavirus. Catrinel Sandu a explicat, într-un interviu pentru okmagazine.ro, care este situația în America din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta a afirmat că situația de la New York este extrem de dificilă.

”La NY este nebunie mare acum! Am două bune prietene acolo, cu care vorbesc zilnic. Situaţia este rea, din păcate… Serviciul medical american este bine pus la punct, nu se compară cu niciun altul şi, cu toate astea, nu arată prea bine situaţia în New York. Dar au înţeles toţi, într-un final, să stea în casă şi asta este cel mai important. Cei de-acolo au greşit de la început cu nerespectarea regurilor, plus că este un oraş mare, aglomerat şi oraşele mari sunt mult mai afectate. În Florida e diferit”, a spus Catrinel Sandu.

Blonda a explicat și cum stă situația în Florida, acolo unde locuiesc ea și familia sa.

”Aici totul este încă destul de relaxat. Suntem acasă de două săptămâni, am ieşit doar de nevoie la cumpărături, dar şi acolo cel mai mult a ieşit soţul meu, Steve. Sunt îngrijorată, o am pe mama aici cu noi, care are 70 de ani şi suntem foarte atenţi mai ales pentru ea. Respectăm regulile de igienă – spălat pe mâini, dezinfectat, tot…

La noi s-au închis şcolile, plajele, mall-urile, saloanele, restaurantele şi magazinele care nu sunt alimentare. Restaurantele sunt deschise doar pentru livrat acasă. În Florida au crescut cazurile în ultima perioadă. Aici, în oraşul nostru Sarasota, sunt, la ora actuală, 26 de cazuri de coronavirus… Şi aici au crescut, dar nu avem încă stare de urgenţă”, a mai declarat Catrinel Sandu pentru sursa citată.

citește și...