Ce verdict a primit Florin Răduță din partea medicilor după ce a fost diagnosticat cu o tumoare la stomac

24.07.2021, 14:17
Ce verdict a primit Florin Răduță din partea medicilor după ce a fost diagnosticat cu o tumoare la stomac
Ce verdict a primit Florin Răduță din partea medicilor după ce a fost diagnosticat cu o tumoare la stomac

Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva zile! În ultimele șapte luni, starea lui de sănătate se agravase, iar joi (22 iulie), a fost internat pentru mai multe investigații. Medicii îi descoperiseră în urmă cu o lună o tumoră localizată la nivelul stomacului. 

Florin Răduță își anunțase fanii pe rețelele de socializare că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună. Din fericire, doctorii de la Fundeni au venit cu vești bune pentru el, după ce a îndurat dureri de nedescris. Tânărul a fost anunțat că tumora s-a retras de la sine, scăpând astfel de intervenția chirurgicală.

Vești bune din partea medicilor pentru Florin Răduță

“Astazi (n.r. joi) a fost o zi atât de grea pentru mine, dar măcar am un răspuns. Vin cu vești bune și cred că rugăciunile mele și ale celor care mă iubesc au funcționat…M-a ținut Dumnezeu în mâna sa și nu m-a lăsat, chiar dacă, câteodată, mă zvârcolesc. După 7 luni de chin am un răspuns. Am înțelesc că acel polip s-a format și starea mea de sănătate s-a înrăutățit extraordinar din cauza tramentului pe care l-am luat. Polipul a fost descoperit acum o lună și jumătate și, se pare, că s-a resorbit miraculos de la sine, în acest timp, fără tratament. Nu mai există inflamație la nivelul stomacului și, se pare, că este foarte curat și nu își explică nimeni cum a trecut de la sine, când eu eram programat pentru biopsie. Nu mai există nici o inflamație sau polip. Dumnezeu e mare!”, a scris solistul, pe pagina sa de Facebook, după ce și-a revenit din anestezie.

Cu toate acestea, el va fi nevoit să urmeze un tratament pentru stomac.

„Desigur, în continuare voi avea tratament și regim pe o perioadă de timp, dar pentru mine este o lecție și o binecuvântare… Dumnezeu are grijă de mine. Sunt liniștit și pentru mine liniștea înseamnă fericire”, a mai scris acesta, pe rețelele de socializare.

 

 

citește și...