Ce vedete au datorii la Adina Buzatu. ”De multe ori, eu uit să mai fac calculele”

25.07.2022, 16:19
Ce vedete au datorii la Adina Buzatu. ”De multe ori, eu uit să mai fac calculele”
Ce vedete au datorii la Adina Buzatu

Stilista Adina Buzatu, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit, la o emisiune online la care a fost invitată, că există vedete care au datorii la ea. Aceasta a explicat că de multe ori ea este cea care uită să facă calculele. ”De multe ori, eu uit să mai fac calculele”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea online moderată de Oana Radu.

Adina Buzatu este cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină.

Prezentă la emisiunea online moderată de Oana Radu – ”Detectorul de minciuni”, aceasta a dezvăluit că există vedete din showbiz care au datorii la ea. Două personaje din showbiz care i-au venit imediat în minte vedetei au fost Alex Velea și Bogdan de la Ploiești. Stilista a explicat, însă, că este și vina sa, pentru că uită să le facă prețul pentru vestimentațiile respective. Stilista a explicat că atât Alex Velea, Velea cât și Bogdan de la Ploiești o caută ca să-i dea banii și îi trimit mesaje ca să le facă calculele.

Ce vedete au datorii la Adina Buzatu. ” Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani. Săracul, nu e vina lui”

„Da, există vedete care au datorii la mine. Uite, pentru că am uitat să le fac calculele. De multe ori, eu uit să mai fac calculele. Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani. Săracul, nu e vina lui. Nu mi s-a întâmplat să nu îmi dea niciodată banii înapoi”, a afirmat Adina Buzatu, citată de click.ro.


Vedeta a mai declarat că nu ar putea să se îndrăgostească de o persoană cu care lucrează: „Cu 99% din ei am rămas prietenă. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de un om cu care lucrez. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de soțul sau iubitul unei prietene”.

Cum a câștigat Adina Buzatu primii bani

Adina Buzatu a afirmat, într-un interviu,  că și-a dorit încă din adolescență să fie independentă și să își câștige ea banii, fără a fi nevoită să le ceară părinților săi. Stilista a explicat și cum a câștigat primii săi bani și din ce activitate. “Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu, deci mama e director de liceu la două străzi. Eu îmi doream să fiu independentă, a fost o dorință de mică, eu îmi doream să fiu independentă, să fac eu lucruri”, a povestit Adina Buzatu.

 

Stilista a spălat parbrize împreună cu o prietenă de-a sa din adolescență. “Spălam parbrizul cu prietena mea, care era fiica profesorului de fizică. Eram un copil, aveam niște mutre de copii tâmpiți. Îmi pare rău că n-am găsit pozele alea, mi-a făcut un fotograf, aveam pantofi din ăia mari. Dar știi care era faza? Că li se părea tuturor ceva cool, spuneau: ”Uite, mă, puștoaicele astea, ce fac!”. Pe zi făceam cam 1.500 de lei, timp de două ore. Se întâmpla asta după Revoluție”, a mai declarat Adina Buzatu.

citește și...