Ce tort a primit Cristi Borcea de ziua lui de naștere. ”Milan și-a dorit”

18.01.2021, 14:11
Ce tort a primit Cristi Borcea de ziua lui de naștere. ”Milan și-a dorit”
Ce tort a primit Cristi Borcea de ziua lui de naștere. ”Milan și-a dorit”

Cristi Borcea și-a aniversat ziua de naștere în weekend. Acesta a primit un tort exact așa cum și-a dorit fiul său și al Valentinei Pelinel, Milan.

Omul de afaceri Cristi Borcea a împlinit 51 de ani în data de 17 ianuarie. De ziua sa de naștere, acesta a primit un tort cu supereroi, așa cum și-a dorit Milan, fiul său și al actualei partenere de viață, fostul model Valentina Pelinel.

”Milan si-a dorit pentru tati un tort cu eroi. ?❤”, a dezvăluit Valentina Pelinel.

Ce spune Cristi Borcea despre copiii săi

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.Cristi Borcea mărturisea într-un interviu pentru okmagazine.ro că este foarte fericit că toți copiii săi se înțeleg bine.

“Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei. Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou, declara omul de afaceri.

 

citește și...