Ce ținută a purtat Ilinca Vandici în finala “Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a strălucit

06.02.2022, 16:05

Ilinca Vandici a strălucit la propriu în finala “Bravo, ai stil! Celebrities”. Prezentatoarea TV a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar a avut și câteva momente emoționante. Vedeta a ales o ținută gold, fiind diferită de alte outfit-uri pe care le-a purtat în celelalte sezoane. 

Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru Kanal D că ținuta pe care a ales-o să o poarte în finala competiției “Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, este una diferită față de cele purtate în celelalte sezone. Mai mult, Ilinca Vandici a subliniat că emisiunea “Bravo, ai stil!” a ajutat-o să își identifice stilul, care este unul “curat și clasic”.

În finala “Bravo, ai stil! Celebrities”, vedeta a îmbrăcat o rochie aurie, cu un decolteu adânc, ce-i pune formele bine lucrate în valoare. De asemenea, ținuta a fost accesorizată cu bijuterii și un make-up auriu. Ilinca Vandici a ales un wet look.

“Golden Diva”

Prezentatoarea TV a primit peste 15.000 de aprecieri și zeci de comentarii. “Ești superbă, Ilinca”. “Ținuta este foarte frumoasă”, i-au scris fanii.

“Golden Diva. Te ador și divinizez”, i-a scris Raluca Bădulescu prezentatoarei TV.

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Lupta a fost strânsă între Viviana Sposub și Ruxi. Telespectatorii au decis că Ruxi merită să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei, dar și cu titlul de cea mai stilată celebritate din România.

În cursa pentru marele premiu au rămas doar cinci concurente. Ruxi, Viviana Sposub, Adina Halas, Bella Santiago și Raluca Dumitru sunt celebritățile care s-au luptat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Ruxi este marea câștigătoare a sezonului care sâmbată seară a luat sfârșit. Concurenta este cea mai stilată celebritate din România. Aceasta a ajuns la pasul final alături de Viviana Sposub, însă fanii au votat, iar procentele și-au spus cuvântul.

Ruxi a fost desemnată favorita publicului, cu un procentaj de 53,8%. Aceasta  a fost urmată de Viviana Sposub, care s-a situat pe locul secund în clasament, cu un scor de 46,2%.

Ruxi a ales o ținută specială. Concurenta a optat pentru o rochie albastră, prinsă în jurul gatului.

“Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să vă demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic!  Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!”, a spus Ruxi în lacrimi.

citește și...