Ce ține Ozana Barabancea în sutien. ”Nu este decojit că nu ar mai putea sta nimeni lângă mine”

30.10.2020, 14:28
Ce ține Ozana Barabancea în sutien. ”Nu este decojit că nu ar mai putea sta nimeni lângă mine”
Ce ține Ozana Barabancea în sutien. ”Nu este decojit că nu ar mai putea sta nimeni lângă mine”

Ozana Barabancea are superstiții. Vedeta a dezvăluit ce anume ține în sutien pentru a fi protejată și pentru a avea noroc.

Ozana Barabancea a mărturisit la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, că de cinci ani obișnuiește să poarte busuioc în sutien. „Am un cățel de usturoi, busuioc, tămâie și târnoseală. Nu este decojit că nu ar mai putea sta nimeni lângă mine. Am învățăt acest mic secret și am început să îmi pun busuioc peste tot. In sutien de vreo 5 ani, iar usturoiul de câteva săptămâni”, a spus vedeta, notează spynews.ro.

Ozana Barabancea a explicat că pune usturoiul nedecojit în sutien pentru că acesta trebuie să fie pe piele pentru a-și face efectul. „Îl bag în sutien că trebuie să fie pe piele. Sunt superstiții, dar eu folosesc foarte mult și uleiuri esențiale cu rugăciune. Mă simt foarte bine”, a adăugat ea.

Cine este Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Au împreună doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, spunea Ozana Barabancea într-un interviu.

citește și...