Ozana Barabancea, în scandal cu fostul soț la 16 ani de la divorț. De la ce au pornit neînțelegerile între cei doi

24.08.2020, 20:00
Ozana Barabancea, în scandal cu fostul soț la 16 ani de la divorț. De la ce au pornit neînțelegerile între cei doi
Ozana Barabancea, în scandal cu fostul soț la 16 ani de la divorț. De la ce au pornit neînțelegerile între cei doi

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, însă a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Aceasta nu a fost implicată în scandaluri mondene care să îi afecteze imaginea, deși a divorțat de tatăl copiilor săi după ce a fost înșelată.

În 2004, Ozana Barabancea s-a despărțit de pianistul Sorin Terinte, cu care are împreună doi copii, Andrew și Gloria. Vedeta a decis să se separe de bărbat după ce l-a surprins în pat cu o altă femeie.

Ozana Barabancea a fost înșelată

Deși au rămas în relații bune după divorț, iată că acum au apărut unele probleme care au făcut-o pe artistă să îl acționeze în judecată pe fostul soț.

În 2018, Ozana Barabancea mărturisea că se află în relații bune cu fostul soț, dar și cu iubita bărbatului.

‘Ne-am iertat şi cu fostul soţ. A venit şi cu prietena lui la noi, am mâncat cu toţii la masă. Nu o consider o straină, femeia nu are nicio vină că am divorţat. E o fata civilizată, când ne strângem toţi râdem de ne tăvălim pe jos’, povestea Ozana Barabancea la emisiunea “Dincolo de aparenţe”.

Conform Impact.ro, jurata de la ‘Te cunosc de undeva’ l-a dat în judecată pe Sorin Terinte din cauza faptului că nu contribuia cum se cuvine la întreținerea celor doi copii.

Drept urmare, fiica Ozanei, care este încă minoră, ar mai putea primi bani din partea tatălui său. Pentru că nu s-au înțeles în această privință, Ozana Barabancea și fostul soț vor ajunge iar la tribunal. Următorul termen ar urma să aibă loc pe 18 septembrie, notează Cancan.ro.

De ce a divorțat Ozana de tatăl copiilor

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat din cauza infidelităților bărbatului. În timpul căsniciei, acesta ar fi înșelat-o de mai multe ori pe solistă, însă vedeta l-ar fi iertat mereu. Din nefericire, ultima aventură a lui Terinte cu cea mai bună prietenă a Ozanei a pus capac.

Ozana Barabancea l-a surprins pe soțul ei cu cea mai bună amică a sa, Violeta. În urmă cu ceva ani, vedeta de la Antena 1 povestea că a suferit enorm.

‘Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra’, spunea Ozana, în urmă cu mai mult timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

citește și...